Mas pravdu, nejdu im ksefty, tak im tatko zaplatil kozy, aby ich chcel aspon niekto z tych hornych 10tisic osukat a zabezpecit im bezproblemovu buducnost..
Radsej by som sa hral s malymi prsiami ako chytat tie velke gumaky. Keby moja priatelka mala silikony, asi by mi to dost prekazalo. Jednoducho by som to mal pri kazdom pohlade a dotyku na mysli, ze chytam nieco umelohmotne. No fuj.
Ze si dali dievcence Nizlove urobit silikony, to som nevedel. Fakt je to asi posledny ubohy pokus sa nejako zviditelnit. Ale ako hovori 1ka, mozno si vdaka vacsim prsam najdu nejakeho prsomana, co sa o ne postara...
mno fuj absolutne so proti, nesuhlasim s tym ze im to zdvihne sebavedomie, ak niekto nema sebavedomie nijake silikony mu ho nezdvihnu...
vsak je to hlupost ist pod noz preto aby som zlepsila svoju fyzicku krasu? mno urcite ked sa niekomu nepacim aka som jeho problem, je to hlupe davat si do svojho tela nieco cudzie a umele...
niektore baby si myslia, že tym ziskaju obdiv... lenže si neuvedomuju, že tym ziskavaju obdiv ich prsia a nie ony... teda si nemôžu zdvihať sebavedomie niečím , čo nie je ich...
ale ked má žena nejakú vadu... teda, že to opticky nevyzerá dobre... alebo je po nejakej chorobe, tak to neodsudzujem... ale inak... tfuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No ale zase by ti to mohlo tak palit, aby si to pochopil
hm, v ich prípade asi len pokus o zviditeľnenie sa, keď už kariéra nejde až tak sľubne..
silikóny by som si osobne nedala, už len preto, lebo sa páčim taká, aká som..
Fuj, hnus..
Radsej by som sa hral s malymi prsiami ako chytat tie velke gumaky. Keby moja priatelka mala silikony, asi by mi to dost prekazalo. Jednoducho by som to mal pri kazdom pohlade a dotyku na mysli, ze chytam nieco umelohmotne. No fuj.
Ze si dali dievcence Nizlove urobit silikony, to som nevedel. Fakt je to asi posledny ubohy pokus sa nejako zviditelnit. Ale ako hovori 1ka, mozno si vdaka vacsim prsam najdu nejakeho prsomana, co sa o ne postara...
vsak je to hlupost ist pod noz preto aby som zlepsila svoju fyzicku krasu? mno urcite ked sa niekomu nepacim aka som jeho problem, je to hlupe davat si do svojho tela nieco cudzie a umele...
a neznasam nemocnice a lekarov...
Good job FO, daj si to zaradit k neologizmom slovenskeho jazyka aj s patricnym vysvetlenim
treba platit "double times"
EQ
ale ked má žena nejakú vadu... teda, že to opticky nevyzerá dobre... alebo je po nejakej chorobe, tak to neodsudzujem... ale inak... tfuj
EQ