Ja som kedysi chodila, nejaký čas. A práve v tom čase som zistila, že k prírode vzťah nemám a ani mať nikdy nebudem, tak som prestala Ale naučila som sa zopár super uzlov a také tie veci
trochu, som taky polo-scout bol som na tabore s nimi vlani, mam plno kamosov skautov (no...zopar teda, plno je asi moc silny vyraz), zaplatil som si dokonca clenske na rok. ale teraz mam (a aj po tabore to hned tak zacalo byt) malo casu velmi, takze nechodim na oddielovky ani nic, sem tam som len bol. cize nevenujem sa aktivne no...nie je to pre mna taka priorita, aby som obetoval ine aktivity kvoli skautingu. ale je to dobra vec a mam rad skautov. a ta filozofia je mi velmi blizka, v podstate zijem tak skautsky, len nechodim na stretka. a ani tie prakticke veci odborne, ktore su obvykle vnimane ako typicke pre skautov (napr. uzly), prilis neriesim.
Ja som zas taky double-scout najprv som robil slub u slovenskych ale to sa u nas rozpadlo a teraz planujem spravit slub v FSE ale uz pojdem pravde podobne k roverom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja som zas taky double-scout najprv som robil slub u slovenskych ale to sa u nas rozpadlo a teraz planujem spravit slub v FSE ale uz pojdem pravde podobne k roverom.