No mal som teraz záverečné skúšky.Poznáte ten pocit keď čakáte pred triedou.A ako sa to vistupnuje keď vchádzate dovnútra.A ten keď neviete čo ste dostali za známku keď idete von a čakáte este aj na známku akú ste dostali.Aké to pre vás?
Pre mňa boli v tomto asi najväčším stresom maturity, lebo o piatej večer sme mali vedieť výsledok, všetci sme netrpezlivo čakali, ale o piatej sme sa to nedozvedeli, potom zistili, že zle počítali percentá a výslednú známku, takže sme čakali ešte dve hodiny. A počas tých dvoch hodín nám ešte stihli povedať, že pár ľudí neprešlo, ale kto, to konkrétne nepovedali.
To bolo asi najhoršie čakanie v mojom živote, lebo človek začne o sebe pochybovať, že či nie je medzi ľudmi, čo neprešli.
sú to nervy ja mám teraz taký podobný ,,problém" že môžem z dvoch škôl pozrieť výsledky či som prijatá ny výšku.. ale ja nemám odvahu.. tak čakám kým to príde poštou
ja som tiež mal teraz zaverečne skušky,najviac som sa bal že nebudem vedieť povedať nič,no naštastie mi sadla otazka,moj prvy pocit bol ked som vyšiel že je mi jedno čo budem mať hlavne že som to zrobil
Ja keď som maturovala, tak moja rodina mala z toho väčšie stresy ako ja Na mňa prišla nervozita až keď som vyťahovala otázku, a potom to už bolo v pohode. Celkovo ma skúšky nijako extra nestresujú, ja som taký flegmatik.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
To bolo asi najhoršie čakanie v mojom živote, lebo človek začne o sebe pochybovať, že či nie je medzi ľudmi, čo neprešli.
Aj ked si predtým viac-menej veril.