Ako často do týždňa sa cítite byť uplne vysileny psychicky a fyzicky? .. alebo ako casto do mesiaca? .. alebo to nepocitujete vobec? odpovedzte na vše..ale ja sa citim vacsinou tak 2x do tyzdna a je to cim dalej tym horsie
tak fyzicky hlavne ked rano mam vstavat do skoly...a ked idem domov zo skoly...a psychicky ani neviem...dost sa to strieda...to psychicke stastie a "stastie"
fyzicky som sa cítila vyčerpaná počas vianoc, ale mám rada fyzické vyčerpanie. Pre mňa to znamená, že som nieč robila a neváľala som ako prasa v žite...
psychické vyčerpanie cítim raz za pol roka, ale prejde ma to rýchlo. Našťastie sa vždy nájde niekto, kto mi spraví náladu
fyzicky teraz odkedy začali vianočné prázdniny, vysilená v opačnom zmysle, krv by sa mi dala už len sekať ... a psychicky? kríza naposledy ďaleko v októbri ešte, a teraz mám mierne zlú náladu kvôli dnešnej skúške, hlava mi zuní a zabíjala by som už, keby tu nebolo ľudí, čo mi pozdvihnú náladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
psychicky- záleží na tom, čo sa deje... ja napr. teraz
Psychicky: Pondelky a Stredy
psychické vyčerpanie cítim raz za pol roka, ale prejde ma to rýchlo. Našťastie sa vždy nájde niekto, kto mi spraví náladu