V casoch najvacsej nudze a trojdnoveho nespatia si dam trosku cukru do kavy, sucasna davka kofeinu a sacharozy ma vtedy uplne citelne vyhody. Ale nechuti mi to tak.
Kavu nepijem a caj v cajovni nesladeny, pokial si vsak sackovy varim sama tak sladim vzdy - medom al. hnedym cukrom. Ja som dost na sladene napoje :/ aj citronadu mam najradsej taku, ze vela citronu a vela cukru. Hm. Neviem, cim to je. Ale tak snazim sa pit aj cistu vodu co najviac.
Ale jak nad tym rozmyslam, od zaciatku zakladnej skoly mozno som pila nesladeny caj, lebo som bola kvalitne vychovana zodpovednymi dospelakmi, ktori sestrocne decko strasia, ze bude tucnez ked bude sladit. (Hadajte, kto je aj tak tucny.)
@hagelslag Zbytočne negatívne myslenie, preto tragéd O.o V tom smajlíku možno niečo vidíš ty, ja ho vnímam neutrálne ba až pozitívne. Používam ho denne. A prečo by som ťa nemusel mi ešte prezraď
@hagelslag Ja to takto nevidím Mám rovnako pozitívne myslenie, len možno veci poviem tak, že to niekoho zapichá pri srdci, ale život nie je gombička a pravda bolí
kedysi som si sladil čaj a trochu aj kávu (zo začiatku) ale potom som prestal piť v určitom období sladené nápoje (prestali mi chutiť), pijem už väčšinou iba čistú vodu, kávu max s mliekom a čaj len čistý .. a začalo mi to takto aj viac chutiť
@hagelslag robíš z komára somára
Vieš o tom, že si môžeš na internete prečítať čokoľvek a potom viesť normálny život? Stavím sa, že autor fóra ani nevie, že existuješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
čaj sladím občas medom, ak ma bolí krk
V casoch najvacsej nudze a trojdnoveho nespatia si dam trosku cukru do kavy, sucasna davka kofeinu a sacharozy ma vtedy uplne citelne vyhody. Ale nechuti mi to tak.
Wtf rodicia o______O
Ja momentalne striedam asi vsetky mozne varianty sladenia
Vieš o tom, že si môžeš na internete prečítať čokoľvek a potom viesť normálny život? Stavím sa, že autor fóra ani nevie, že existuješ
keď nie je med, tak cukor no