Často som počul o cudzincoch, že chvália slovenky, že aké sú pekné. Čo na nich preboha vidia? Alebo to len zo slušnosti tvrdia? Ja tomu vôbec nerozumiem. Vy áno?
Slovenky sú krásne Však kamarátovi nemec povedal: Tu som v prvej krajine, kde ženu nezaujíma veľkosť konta, a vie variť! ... Skús prísť do inej krajiny a potom do BA a porovnaj tie ženy
@fxx@amelia13@esus ale prosím vás, trošku objektivity, nehrajme sa na pokrytcov, veď tu o nič nejde v tomto fóre, žiadna súťaž, kto bude prvý... len som chcel od vás, aby ste trošku rozlepili tie zaslepené oči a pozreli sa na realitu tak, aká v skutočnosti je...
No podľa mňa Slovenky nie sú najkrajšie.. Ale tá moja je veľmi krásna a prirodzene krásna. Dokonca sa vobec nemaluje, absolutne jej to neni treba. Aj keď je to taký Chorvátsko-slovensko-poľský kríženec... ale to je jedno
Konečne môžem niekde vyjadriť názor na toto tvrdenie... Po prvé.. ženy sú krásne všade a po druhé ženy na Slovensku sú jednoznačne jedny s najhorším vkusom a štýlom na svete
Ale Slovenky sú prirodzene pekné, nehovorím že sú štýlovo upravené ako inde. Možno že ešte švédsko a okolie, tam sú pekné dievčatá. Ale na Slovensku máš aj tmavé tipy, aj bledé, a všetky sú pekné. Málo kde okrem Európy máš taký pekný mix.
podľa mňa v strednej a východnej európe sú najkrajšie ženy na svete. medzi američankami je tiež vela pekných žien ale tiež strašne vela škaredých tlstých žien, černošiek a všelijakých krížených rás. tiež latino holky z mexika a južnej ameriky sú sexy a japonky sú tiež pekné. najškaredšie ženy sú rozhodne v anglicku, škaredé vo všetkom. nemky a rakušanky sú tiež škaredé. francúzky a talianky a španielky moc nepoznám. ale tie ostatné národnost mi prídu že majú také divné črty
inac toto je jaka spravodlivost...my sa vsade vychvalujeme ze tu mame najkrajsie zeny ale este som nepocul zeny, ze by niekde hovorili ze slovaci su najkrajsi...oni maju radsej neakych talianov alebo podobnych ciganov
Ono sa podľa mňa objektívne toto povedať nedá nikde.. v každej krajine nájdeš aj krásnych ľudí aj škaredých... mne osobne sa páčia také brazílske a havajské typy - chudé.
Ale zase väčšina slovanských žien je pekných.. no asi je to len tvrdenie proti tvrdeniu.
slovenky sú krásne, naivné a hlavne rady rozťahujú nohy pred cudzincami Slovensko je vlastne také malé Thajsko uprostred Európy kam si chodia bohatí západniari trošku pošpásovať
Je to každého osobný názor niektorým sa páčia talianky, rusky, polky, slovenky.... Myslím, že aj američanky sú pekné viď Angelina Jolie, Jesica Alba a mnohé iné. Je to len záležitosť vkusu niekto povie, že tá je pekná a inému sa vôbec nepáči. A keď tak veľa kamarátov chválilo aj Grekyne sú maličké, tmavšie a vyzerajú ako bábiky
Myslím, že je to nie sme len my Slovenky ale Podľa mňa medzi krásne ženy patria aj Poľky, Rusky, Ukrajinky a vôbec sa nečudujem že to cudzinci tvrdia pretože keď sa pozrú do inej krajiny tak proste je to o tom že u je väčšia časť pekných žien ako tých škaredých a nie sme všetky na jedno kopyto
Podla mna je to len otázka vkusu... Aké ženy sa mu páčia... Ale popravde na dovolenkach som počula strašne vel ludi povedať že slovenky su krasne
A ma napadol aj vtip..
Príde Jožo zo Slovenska do Kalifornie na niekolko mesiacov...
Potom za ním príde kamarát Dežo na návštevu. Rozhodnú sa, že idú na pláž. Tam sa posadia a Jožo vraví: "Počuj Dežo... Tu nie sú žiadne pekné baby. Ešte som tu nevidel ani jednu za 3 mesiace." A Dežo hovorí:"Alee.. Pozri! Tam na tú krásnu babu..."
ja si myslím, že rozhodne sú jedny z najkrajších, veď len keď idem normálne po ulici tak stretnem množstvo veľmi pekných dievčat s peknou postavou a to som ani nepochodil celé Slovensko...
podla mna su slovenky dost pekne. v americkych filmoch ukazuju len naj krasavice ale pocul som nieco ine... co som videl zeny zo zapadnej europy tak neboli nic moc. este tak v juznej eu su fajn ale aj tak su naj slovenky ked som sa trochu prechadzal po bratislave tak to bola nadhera
Slovenky sú vždy zaujímavé typy pre zahraničných....takí Taliani, Španieli...vedeli by o tom hovoriť...samozrejme nemyslím tie peroxidové umeliny, kt. sú až nezdravo vysolárkované... lebo tie sú skôr na smiech
chodievam dost po europe a suhlas SLOVENKY ,ČEŠKY ale podla mojho vkusu aj FÍNKY su v pohode a na druhej strane POLKY, NEMKY,RUSKY nejako nulahodili mojmu oku
@revolucion kedže pracujem v zahraničí v hoteli,denne sa predomnou premavaju stovky žien z mnohych krajin,a vravim stredna europa vedie,ženy z polska asi najviac
ale nie, teraz vážne... všade sa nájdu krásne, pekné aj menej pekné ženy... ide o to, že na Slovensku je širší výber.. v Taliansku majú len tmavé devy a keď tam príde blondska a la Slovakia, sú hotoví... alebo príde bruneta niekam smer Škandinávia... Egypt, Tunisko, Grécko... no a Chorváti majú radi Slovenky, lebo sp ľahké
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
ale mame vacsinou lepšiu postavu ako američanky napriklad.či?
Priemernemu muzovi staci len , ze nie je tucna
Ale je to dobre, lebo viacero xichtov by tu inak nemalo sancu.
podla mna su pekne ale nemusia sa niekomu pacit...
@amelia13 ved ja som bol vsade mozne vo svete, urcite si ani desatinu toho nevidela co ja
Teda aspon podla Péčka.
Nie ako sladky amici ako Zac Efron
Nevidim moc rozdielov od vela vela muzov zo SR
ale nie...tiež neviem čo je na slovenkách pekné....
Ale zase väčšina slovanských žien je pekných.. no asi je to len tvrdenie proti tvrdeniu.
A aj Slováci sú pekní..niektorí
a nie všetko slovenky su rovnaké
A ma napadol aj vtip..
Príde Jožo zo Slovenska do Kalifornie na niekolko mesiacov...
Potom za ním príde kamarát Dežo na návštevu. Rozhodnú sa, že idú na pláž. Tam sa posadia a Jožo vraví: "Počuj Dežo... Tu nie sú žiadne pekné baby. Ešte som tu nevidel ani jednu za 3 mesiace." A Dežo hovorí:"Alee.. Pozri! Tam na tú krásnu babu..."
A Jožo povie: "Zuza! Pod sem!"
príde Martinka z Turca do Talianska, majú dosť...
príde do Fínska, majú dosť...
kamkoľvek príde...
ale nie, teraz vážne... všade sa nájdu krásne, pekné aj menej pekné ženy... ide o to, že na Slovensku je širší výber.. v Taliansku majú len tmavé devy a keď tam príde blondska a la Slovakia, sú hotoví... alebo príde bruneta niekam smer Škandinávia... Egypt, Tunisko, Grécko... no a Chorváti majú radi Slovenky, lebo sp ľahké