Jedno mi vysvetlite. Preco, ked si citam tie vase blogy tak mam pocit, ze to co tu pisete, som zazila tiez, ze to co citite, citim tiez, ze bolesti, ktore trpite, trpim aj ja, ze sme vlastne vsetci na jednej lodi, ze sa od seba az tak nelisime a mame rovn
lebo to co clovek napise len tak naforum,do blogu je neskodne kdesto vyjadrovat svoje pocity bez pouzitia anonimity je uz o nieco nebezpecnejsie nikto nechce odhalit svoje tajomstva lebo by sa dostal do ohrozenia kazdy sa tvari akoby nic a pitom nosi v srdci tarchu celeho sveta... je to tak uz proste dane ale jedno tiez nechapem preco ked si myslim ze som nasiel konecne vzpriaznenu dusu ktore sa da verit neskor zistim ako som sa velmi sklamal? ach jaj
s typkom celkom suhlasim ano, v blogoch- tam si vyjadrujes svoje pocity ale navonok ani nie...
niekedy sa mi zda ze luda si davaju masku aj ked o tom nevedia(mozno aj ja a neviem o tom/ ba myslia si ze ludia by ich nechapali alebo vysmiali, hoci je to uplne normalne a keby si kazdy povedal ten svoj bolo by menej starosti
ale to bolo povedane dost idealne, cize to tak nebude...
Mam pocit ak je clovek sam sebou,ak sa nepretvaruje, malo ludi to berie. Viem to z vlastnej skusenosti. Jednoducho u mna drviva vacsina ludi vie na com je. Za svojimi nazormi si stojim - pokial si ich viem obhajit. No a to vela ludi nevie pochopit, vacsina z nich z toho hned robi 3svetovu ale ty normalni jednoducho chapu ze mozme byt kamarati aj ked mame na vec iny pohlad.
Myslim ze ludia su v dnesnom svete malo tolerantny (k chybam inych, pricom svoje chyby nevnimame), a maju privysoke naroky na svoje okolie - dakedy ich naroky prevysuju ich vlastne schopnosti a moznosti asi to je ten big problem
Ja sa drzim toho : neziadaj od ludi to co sam pre nich nedokazes urobit al obätovat...
Mysli si ze ludia by sa za svoj nazor nemali hanbit, ved ich nazor je ich vedomie a tym vlastne potlacaju svoje jedinecne ja a stavaju sa submisivnym clenom spolocnosti - je to skoda :/ byt len radovou sedou mysou bez nazoru
angel to vystihol najlepsie hlavne tu vetu "Myslim ze ludia su v dnesnom svete malo tolerantny (k chybam inych, pricom svoje chyby nevnimame), a maju privysoke naroky na svoje okolie" to je svata pravda sry ze sa do toho trepem ale chcel som to troska zviraznit
kazdy sme iny ale sme rovnaky..asi som ti moc nepomohla co? ale zacnem trosku inac...kazdy sme iny ci uz sa lišime vonkajsimi znakmy alebo dusevnymi....mame vela spolocneho ale tak isto aj rozdielneho....napr ja a moja naj kamoska...sme uplne rozlisne a predsa rovnake...ja milujem "teplno domova" ,ona zboznuje spolocnost...ja milujem hudbu a ona tak isto...sme odlisne a rovnake zaroven...urcite aj s tebou mam nieco spolocne ale lisime sa v mnohom...ak som ti nejako pomohla tak sa tomu tesim ak nie tak sa nad tymto aspon zamysli
bude to tym ze clovek v spolocnosti sa snazi byt taky akeho ho spolocnost chce a neprejavuje sa tak ako sa prejavuje na webe to je aj moj pripad lebo vzdy ked chcem byt sam sebou narazam na nepochcopenie a z toho vlastne vznika moje druhe jaedno je obycajny clovek a to druhe ktore sa neprejavuje a ostava vnutri druhe je citlivy paranoidny trochu schyzofrenicky melancholik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
s typkom celkom suhlasim ano, v blogoch- tam si vyjadrujes svoje pocity ale navonok ani nie...
niekedy sa mi zda ze luda si davaju masku aj ked o tom nevedia(mozno aj ja a neviem o tom/ ba myslia si ze ludia by ich nechapali alebo vysmiali, hoci je to uplne normalne a keby si kazdy povedal ten svoj bolo by menej starosti
ale to bolo povedane dost idealne, cize to tak nebude...
Myslim ze ludia su v dnesnom svete malo tolerantny (k chybam inych, pricom svoje chyby nevnimame), a maju privysoke naroky na svoje okolie - dakedy ich naroky prevysuju ich vlastne schopnosti a moznosti asi to je ten big problem
Ja sa drzim toho : neziadaj od ludi to co sam pre nich nedokazes urobit al obätovat...
Mysli si ze ludia by sa za svoj nazor nemali hanbit, ved ich nazor je ich vedomie a tym vlastne potlacaju svoje jedinecne ja a stavaju sa submisivnym clenom spolocnosti - je to skoda :/ byt len radovou sedou mysou bez nazoru
tie kresby v tvojom albume su super........
ludia su si v tazkym ale aj krasnych chvilach blizky...no vonku sme len my cudzi a neznami...
kazdy sme iny ale sme rovnaky..asi som ti moc nepomohla co? ale zacnem trosku inac...kazdy sme iny ci uz sa lišime vonkajsimi znakmy alebo dusevnymi....mame vela spolocneho ale tak isto aj rozdielneho....napr ja a moja naj kamoska...sme uplne rozlisne a predsa rovnake...ja milujem "teplno domova" ,ona zboznuje spolocnost...ja milujem hudbu a ona tak isto...sme odlisne a rovnake zaroven...urcite aj s tebou mam nieco spolocne ale lisime sa v mnohom...ak som ti nejako pomohla tak sa tomu tesim ak nie tak sa nad tymto aspon zamysli