Aký máte názor na pretvárku? Dokážete robiť naozaj veci, ktoré chcete a nemyslíte na to, čo povie okolie? Podľa mňa sa mladí ľudia(vrátane mňa)viacej starajú o názor kamarátov ako o to, aby mali sami pred sebou dobrí pocit z toho čo urobili.....nepáči sa
haha, holýnájt, ale je aj podložený vlastnými skúsenosťami??? čo?
každý máme masku, nejde o názory, všetci sa hráme na všeličo, prispôsobujeme sa druhým vedome, nevedome, no pokiaľ je človek šťastný, nevidím v tom problém
a ja nehcápem, čo furt riešite, že ľudia odsudzujú tamto hento na tých, čo sa líšia, však dobre, nemusíte stále upozorňovať, že ste iní, doslova to tak robíte, až mám dojem, že to tak nie je, ale chceli by ste byť takí...vecte, že skutoční ľudia, ktorí sú skutočne iní, takto na seba neupozorňujú! iba nadutí, namyslení, rebelanti, večne nespokojní, nedomýšľavci
ako snažím sa.. ale uz ked sa niečo na mne niekomu nepáči..tak si jeho nazor vypocujem.. ak je to vyzorova chyba to nepocuvam . ale ked niečo niekomu vadi na povahe snazim sa to zmenit.. ako dobre,sama sebou.. ale musim sa prisposobit aj ostatnym aby sme vychadzali
takže si už spoznal všetko možné, prežil si aj tak závažné životné situácie, ako interupcia, eutanázia, vieš, čo je to život vojaka a tak ďalej, a tak ďalej...fíha
áá, teraz som si všimla henten príspevok od @mi šely jedna dva, že nenávidí ľudí...
no tak to potom aj seba nenáviď, lebo ty tiež opakuješ po druhých, neexistuje človek, čo by neprevzal tucet právd od iných...áno, taký žili v praveku, stredoveku, alebo ľudia izolovaní proste od ľudí
presne, presne, nájt, a preto som v inej diskusii napísala už len nájt, a nie holý, napadlo ma to ...ale veď si napísal, že už máš skoro na všetko názor...
Ak ma niekto vlastny nazor, nemusi to hned znamenat, ze je odlisný od nazorov ostatných.. ja sa napriklad tiez riadim vlastnou hlavou, no su názory, na ktorých mi zalezí od zopár málo ludí, ktorých si fakt vazim a ktore si vypocujem, aj keby boli uplne ine ako moje. To, ak beries nejaky názor vazne a zvazujes ho, nemusi znamenat, ze stracas ten svoj.. tak ci tak sa rozhodujes podla seba.. jednoducho ho len beriem na vedomie a uvazujem, ci v tom alebo onom nema dotycný pravdu.
v prvom rade sa pri kazdej veci staram najviac o seba a to co chcem ja potom ma zaujimaju aj nazory ludi na ktorych mi zalezi ci uz priatelia alebo rodina a ti ostatni su mi hlboko ukradnuti ak maju nieco proti mne takych proste iba ignorujem ignoracia nasere vzdy najviac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
každý máme masku, nejde o názory, všetci sa hráme na všeličo, prispôsobujeme sa druhým vedome, nevedome, no pokiaľ je človek šťastný, nevidím v tom problém
a ja nehcápem, čo furt riešite, že ľudia odsudzujú tamto hento na tých, čo sa líšia, však dobre, nemusíte stále upozorňovať, že ste iní, doslova to tak robíte, až mám dojem, že to tak nie je, ale chceli by ste byť takí...vecte, že skutoční ľudia, ktorí sú skutočne iní, takto na seba neupozorňujú! iba nadutí, namyslení, rebelanti, večne nespokojní, nedomýšľavci
btw moj nick sa pise Holyknight
takže si už spoznal všetko možné, prežil si aj tak závažné životné situácie, ako interupcia, eutanázia, vieš, čo je to život vojaka a tak ďalej, a tak ďalej...fíha
a kde som take nieco spomenul?
no tak to potom aj seba nenáviď, lebo ty tiež opakuješ po druhých, neexistuje človek, čo by neprevzal tucet právd od iných...áno, taký žili v praveku, stredoveku, alebo ľudia izolovaní proste od ľudí