Nie nehovorim o tej lepkavej čiernej hmote ale o smole ako nešťastí,prívesku prečo vám všetci hovoria aký ste blbý.Vedel by mi niekto poradiť ako sa jej zbaviť.Respektíve čo sa vám stalo ak ste ju niekedy mali ako neželanú pijavicu???
@6 ech, toto je také strašné klišé a z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že dosť nepravdivé
proste teraz máš smolu, čoskoro sa môže všetko vyčistiť a dokonca môžeš mať neuveriteľné šťastné obdobie.... snaž sa tomu celému príliš nepodľahnúť a nebrať to osudovo, prejde to ľahšie. takto sa možno utiahneš do seba a aj hlúposti začneš považovať za smolu, hoci inokedy by si nad tým len pokrčila plecami.
no hej ale ak ti mama po kazdom nevydarenom kusku hovori ze si sprosta tak ej to trochu blbe.....CO NA TOM ZE MAM VLASTNY SPOOB ROBENIA VECI?! @1@2@3@4@5@6@7
@cjubou Teraz si mi úplne otvoril oči.... ale nie, vážne, to nevieš. Alebo ty možno vieš, ale ja nie. BTW, milujem výrok Život nemá zmysel, život má obsah. Aj keď neviem, či sa stotožňujem.
tak uvediem príklad, kde má smola zmysel: naši mali ísť do Poľska na trhy, ale nemohli, lebo sa pokazilo auto. Namiesto toho šli len do PP, mama v buse stretla známu a tá jej vybavila robotu (pár dní predtým jaj dal šéf výpoveď)
ale ty určite povieš, že je to výnimka potvrdzujúca pravidlo
@cjubou nie, nepoviem. pretože ja netvrdím, že platí opak. ja neviem, čo platí. ty mi nájdeš príklad na jedno (áno, príklad, nič viac, len jeden príklad) a ja ti nájdem príklad na druhé, alebo si ho ľahko nájdeš aj sám. aké potvrdzovanie akého pravidla? a preto sa mi nezdá, že hociktoré platí absolútne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
niekedy sa to proste nakopí....
ale to funguje, len ak je to Trokráľová krieda (posvätená počas omše na sviatok Zjavenia Pána - Troch kráľov)
prípadne sa skús každý večer pred spaním sedem krát otočiť proti smeru hodinových ručičiek
možno sa ti zdá, že máš teraz smolu, ale neskôr pochopíš, že to malo nejaký zmysel
proste teraz máš smolu, čoskoro sa môže všetko vyčistiť a dokonca môžeš mať neuveriteľné šťastné obdobie.... snaž sa tomu celému príliš nepodľahnúť a nebrať to osudovo, prejde to ľahšie. takto sa možno utiahneš do seba a aj hlúposti začneš považovať za smolu, hoci inokedy by si nad tým len pokrčila plecami.
ale všetko má nejaký zmysel
@sibbonah
zo mňa sa mama po každom trapase len ujebáva, napr. keď som jej povedal, že mi (znovu) horeli vlasy, tak dostala záchvat smiechu
tak uvediem príklad, kde má smola zmysel: naši mali ísť do Poľska na trhy, ale nemohli, lebo sa pokazilo auto. Namiesto toho šli len do PP, mama v buse stretla známu a tá jej vybavila robotu (pár dní predtým jaj dal šéf výpoveď)
ale ty určite povieš, že je to výnimka potvrdzujúca pravidlo