boze ... sa uvedomte,bin ladin spolupracoval celu dobu s USA ! ! !...pekne mu podavali peniazky,zil ako prasa v zite,zomrel a teraz vyhlasia ze ho zabili,krasa ! HANBA AMERIKE !
@interrupcio no tak ak si videl aj ten film co bol nakruteny o 11 sept. 2001,tak netreba nic vysvetlovat,ked nie odporucam pozret...boli dokonca aj zabera bin ladina ako je v bielom dome s Bushom. Je to podla mna cele na hlavu. Je to moj nazor,aj ked to tak byt nemusi...
@interrupcio financovanie Al-Kaidy a vycvicovanie ich vojakov pripadne den vopred uzavrene poistky na budovy WTC v nehoraznych sumach su hole fakty.. uz to tu bolo x krat rozoberane..
Zaujimave že USA bojuje proti terorizmu al kaida povie ze v EU bude bombový utok. A teraz zrazu zomrel hmmm .A telo nemú, jední vravia ze ho hodili do mora nekdo ze spopolnili ... Chcú aj EU doniecoho zapojit alebo ja nwm...
Vobec by som sa necudoval keby prisiel ten chemický útok ...
@kolini al kaida nepotrebuje prachy od USA.. Ladin o peniaze nemal nudzu. ziaden doveryhodny zdroj nepotvrdil, ze by americania cvicili al kaidu, toto su vsetko len nepotvrdene zvasty... no nic... idem sa ja osprchovat a spat.. a medzi tym sa dam ocipovat jastermi z podsvetia
neverym vobec nicomu zijem svoj zivot do poslednej sekundy a uverim az ked budem vydiet na vlastne oci vsetko je to skorumpovane preco asi tak Nahodou wikileaks zverejnilo clanky otom ze ked usa zabije ladina tak v europe buchne bomba nuklearna ??? a to je velka nahoda ze je tomu maximalne 2 tyzdne a teraz velmi velka nahoda Obama vyhlasuje ze ho dostaly a dokanca uz aj pochovaly do mora ha ha no myslim ze ked niekoho zabijem za to ze niec orobil zle tak ho nepochovam ako najslusnejsi clovek z ich tradiciami ze kazdy ten afganec ci co su bi mal byt pochovani do 24 hodin no lae tak bohuzial tato doba je taka internet vladne svetu v usa sedia 24 hodin za pocitacmi ludia a robia najvecsie klamstva sveta . Hospodarska kriza sa siry aj interentom ale je to na kazdom ako vsetko zobere ci uvery tomu ze zajtra najdu sadamov denik a bude tam napisane ze buchne bomba za dva dni a zacne stresovat alebo si precita zasmeje sa porozmysla a zije ssi dalej svoj zivot . ale su ludia taky mudry ako som mal cest sa presvedcit sam ked som bol akorat na nasteve v sr ze czech prezident ukradol pero a kazdy to uz zacal kritizovat a prezivat ako keby to bolo najvecsia lupez sveta a pritom tie pera dostavaju prezidenti zakazdym len klaus si spravil z tych mudrych ludi srandu a aspon sa presvedcil aky su inteligentny na cele z novinarmy ktori to tak prezivaly to vso som to skolomil riadne ale mal som dneska vela cafe
Či už by žil, alebo nie, islamskí radikáli nie sú v jednej krajine a pod jedným vedením...
Takúto mašinériu smrť jedného neovplyvní, môže byť, že sa niekde jemu verný a z najbližšieho kruhu lokálne pomstia ( Pakistán, Afganistán), ale globálne je to len jeden z mnoha mučeníkov a odpor voči západu a kresťanstvu to nijak nezvýši, nakoľko ten tu je z ich strany už desaťročia a islamskí radikáli majú po viacerých krajinách rôzne vetvy, kde Usáma nemal nikdy ani žiaden vplyv...
@oinomaostrochu sa mýliš. Máš pravdu, že sú všade a z mnohými on nemal nič spoločné. No asi nie celkom poznáš mentalitu takýchto ľudí. Aj keď z nimi nič nemal spoločné budú mať zámienku, aby sa mohli za neho pomstiť. Poviem inak, zabi jedného, ktorého nikto nepoznal a vrhnú sa na teba všetci pod zámienkou, že si zabil jedného z nich. Mentalita...hľadajú zámienky...a po tých všetkých ohláseniach o jeho smrti doteraz je už ťažké niečomu, čo sa týka jeho osoby veriť.
Či je mŕtvy neviem lebo som ho nezabil a ani telo som nevidel. Neviem čo ste vlastne čakali video ako keď obesili Sadáma? Nemám dôvod o tom pochybovať ale mier to určite neprinesie. Tu si aj tak jedna polovica myslí že alkaida neexistuje a druhá že je platená z USA aby mohli utrácať svoje peniaze ktorých majú tak veľa že sa kľudne môže stať že zbankrotujú.
tiez si myslim ze to USA len naraficilo, alebo ho uz chceli odstranit aby nieco nevyzradil alebo co ...ale to je jedno...obama si ide za dalsou nobelovkou za mier
tiez ma dost prekvapili ti ludia na ulici v amerike co sa tesili z jeho "smrti"...to uz nema uroven
Tešiť sa zo smrti človeka je zlé...a nie ešte tešiť sa zo smrti teroristu...a ešte takéhoto...jasné, že ho pomstia!!! Podľa mňa v roku 2012 bude veľa teroristických útokov, už len kvôli predzvestiam o konci sveta tento dátum teroristi radi využijú.
v žiadnom prípade tak významného človeka v tom krutom a teroristickom svete tu nebude mier keď niekto bude chcieť vojnu tak si prste nájde dôvod proste čo sa Američania do všetkého starajú už mi lezú na nervi všade a čo spravia je vždy to pravé orechové !..pochybujem o nich a o tom vôbec.... a kto vie či to je pravda jednoducho oni nehrajú čistú hru !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
skvôr plačem nad takými jebnutými ľuďmi.............filip
@kolini dokazmi podlozena skutocnost? fantázia, čomu všetkému sú ľudia ochotní uveriť
Vobec by som sa necudoval keby prisiel ten chemický útok ...
Vybombnú BA,KE lebo tam sú turisti teraz a povedia, že to Al Káida.
Či už by žil, alebo nie, islamskí radikáli nie sú v jednej krajine a pod jedným vedením...
Takúto mašinériu smrť jedného neovplyvní, môže byť, že sa niekde jemu verný a z najbližšieho kruhu lokálne pomstia ( Pakistán, Afganistán), ale globálne je to len jeden z mnoha mučeníkov a odpor voči západu a kresťanstvu to nijak nezvýši, nakoľko ten tu je z ich strany už desaťročia a islamskí radikáli majú po viacerých krajinách rôzne vetvy, kde Usáma nemal nikdy ani žiaden vplyv...
neverím, neverím a ešte raz neverím......filip
neverim im ani nos medzi ocami
tiez ma dost prekvapili ti ludia na ulici v amerike co sa tesili z jeho "smrti"...to uz nema uroven