Zdravím Birdzáci... Neviem či už tu takáto diskusia bola....ale Chcem vediet aký je váš názor na to čo sa stane po smrti, i veríte na reinkarnáciu, či máte nejaké skúsenosti so smrtou a vsetkym čo s nou súvisi.... Budem vdacný za príspevky
asi pom buď smer nebo, očistec, pekloo... reinkarnáácia...hm.. nvm..mne to na nete zakaždýým vyhadzovalo niečo inéé..taže hmm..asik neverím jedna moja kamoškaa zažilaa klinickú smrť...prečo práve takááto šedáá téma??
Mozno šeda tema a možno nie.... ja napriklad verím.... ze po smrti sa clovek dostane do "raja". Ale pre kazdeho je "raj" nieco ine.... Bude to podla mna miesto kam za zivota chodil najradsej a bude tam aj z ludmi ktorych najradsej mal.... Ziadne problemy, intrigy, zlo.
ja verím na reinkarnáciu... na nejaký životný ciel ktorí ked dokončíme alebo dosiahneme taks a naše duše odoberú na večnosť, na miesto ktoré vlastne neexistuje
ale kto vobec povedal, že žijeme? čo ak sme si to cele vymysleli alebo čo ak.... bože su tolke možnosti... treba iba umrieť a dozvieš sa čo je po smrti možno nie ej nič a žijeme práve rpeto aby sme si užili to čo sme dostali... možno iba umrieš anie je nič... je iba koniec... temnota.... ničota.... nic!
Podľa mňa niečo po smrti určite je... Lebo inak by život zmysel nemal. Proste človek sa narodí, odžije si a zomrie a potom nič? Niečo čo má dušu a dokáže cítiť by sa nemalo zatratiť na večnosť nie? V každom prípade nikto nevie pravdivú odpoveď, to sa dozvie každý sám až po smrti.
avsak je zaujimave to, a verim tomu, ze existuje risa mrtvych. Ono to je duchovia predsa existuju a je to aj dokazane. takze asi tak to je. telo zomrie a dusa je tu na zemy podla mna. mozno mozno ze ano. Mozno, ze nas caka sud a tam bude rosudok kedy dostaneme pravo na novy zivot ktovie
som krestan takze verim ze po smrti pride vecny zivot, nebo ako vecne v dokonalosti s Bohom, alebo peklo- ako vecne odlucenie od Boha a vsetkeho co z toho vyplyva.... a na zemi zijeme aby sme sa rozhodli, kde stravime vecnost, bud uverime v milost, ktoru nam ponuka Boh z lasky, teda uverime ze Jezis je spasitel, ktori zomrel namiesto mna za moje hriechy, a "poviem dakujeeem Pane" alebo odmietnem Boha
Mnoho ľudí mali zážitok klinickej smrti. Štádium klinickej smrti možno zaradiť do toho, čím sa zaoberá kresťanské náboženstvo a čo je písané v Novom zákone. Ide hlavne o svetelnú postavu (Boha), ktorú svorne zažívajú všetci v priebehu klinickej smrti a je jedno, na aké zlyhanie orgánu zomreli.
@27 ko*ot baraní (nič slušnejšie ma momentalne nenapadá). "svorne zažívajú všetci v priebehu klinickej smrti" hahahahaha...zvláštne že kamarát nič také nevidel...ale videl prsatú blondínku a potom... to bol boh? V stave klinickej smrti(alebo skôr v anestézii ešte pre ňou) vidíš všeličo.
ja náhodou verím že také niečo može byť... skrátka zmiznúť úplne nezmizneme, predsa je v nás duša čo keď preložíme do fyzikálneho hľadiska je určitá energia a to je dávno už dokázané že to tak je.. odumiera len telesná schránka človeka.. a aj z toho vyplýva že duchovia existujú kto tvrdí že nie ide sám proti veľkéému množstvu faktov akoby v dnešnej dobe niekto hovoril že sem je kocka.. ale ako to presne funguje si myslím že nevie nikto, existuje ešte veeeľa záhad čo sme nevyriešili a možno dobré že to tak je...
# 31 urcite je dobre ze to tak je ...pretoze ak by sme vedeli ze na druhej strane je raj... hned by vsetci spachali samovrazdu.....naco sa trapit na tomto svete???
Ako vravim ja, je to prilis morbidne a aj a toho bojim, ale co uz: Ked zomrieme je to ako keby sme navzdy zaspali a nic sa anm nesnivalo.. Take podobne nieco..
mno .... mozno si budete myslet ze som uplne mimo ale tak> ja verim v duchov, demonov, skriatkov elfov etc mno a podla mna oni ziju snami len ich nevidime a ked umrieme nase telo sice zive nebude ale nasa dusa si bud najde nejake telo (povedzme ja dufam ze budem upirom aj ked dufam ze sa nim stanem este pred smrtou a vlasne nikdy neumrem)alebo zostane duchom... v podstate bude zit ako normal clovek len ho nevidno.. asi trochu psycho uz..
ja verím v reinkarnáciu...podľa mňa to má niečo do seba...a hoc´ by som sa mala reinkarnovať aj do hada..trebárs..tak mi to nevadí ..a možno sa prevtelím do boha =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
» www.birdz.sk/forum/co-smrti-...
» www.birdz.sk/forum/najtrapne...
a ako vidim smrt ja? myslim ze som to vystzne opisal tu
» www.birdz.sk/webka/dhampir/b...
ale kto vobec povedal, že žijeme? čo ak sme si to cele vymysleli alebo čo ak.... bože su tolke možnosti... treba iba umrieť a dozvieš sa čo je po smrti možno nie ej nič a žijeme práve rpeto aby sme si užili to čo sme dostali... možno iba umrieš anie je nič... je iba koniec... temnota.... ničota.... nic!
avsak je zaujimave to, a verim tomu, ze existuje risa mrtvych. Ono to je duchovia predsa existuju a je to aj dokazane. takze asi tak to je. telo zomrie a dusa je tu na zemy podla mna. mozno mozno ze ano. Mozno, ze nas caka sud a tam bude rosudok kedy dostaneme pravo na novy zivot ktovie
Ak umriem a nereinkarnujem sa, prídem vás strašiť ako duch a tých, čo tvrdili, že reinkarnácia existuje, budem v noci budiť zo sna
ved...pracovať celý rok za pár korún s 2 týždnami dovolenky? ved to je čisté peklo!
nemyslim ze ma nebude registrovat, ked uz teraz ma vnima
Nie, lebo nie je na to žiaden dôkaz. Väčšina z tých ktorí prežili klinickú smrť tvrdia, že život máme len jeden.
@28 "lebo nieje žiaden dôkaz" od teba to sedí
no ale nebudem sa hádať, len som to mal na srdci