aj som zabudla, ze uz plati euro,ked som vytocila 441 tak uz to prislo v eurach a ja kukam...ze 11.4082 euro.a uz som isla prepocitavat.to zasa bude toto nez si navyknem...
Pri cene za SMS musi byt cena podla zakona uvedena na 4 desatinne miesta. Ver tomu, ze operatorov to netsi. Cena za minutu volania musi byt na 3 desatinne miesta, a pausalny poplatok na 2 desatinne miesta.
nooo, a ja tiez volala na 441 a prisla mi sms, ze vas zostavajuci kredit je 1,7 aj cosi... ja taka vylakana, ze sice som na silvestra dost sms-kovala, ale tolko som snad neminulaa az potom mi doslo, ze to je v eurach
No, tak dnes ma to celkom pekne zaskočilo. Nevyzerá to podľa mňa veľmi vkusne... Ale tak, zvykneme si, ale pokiaľ sme si ešte nie, tak si dobre zafrflime... A to akože SMS stojí 0.1162 EUR?? To je čo za debilnú cenu? Veď to ani nie je 3.50 SKK... Kokso...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov