Kedysi som plakával, neviem či som naozaj také zviera už, a city mi nič nehovoria, ale mňa v poslednom čase naozaj nič nerozplače ... a že už bol tých udalostí na plakanie, ja aj chcem ale jednoducho ... nejde to ...
z psychyckej stránky nič a z fyzickej, neviem muselo by to hrozne, ale hrozne bolieť, naposledy ma bolelo keď mi padol asi 100kg obrubník na nohu, som bol v šľapkách... ale ani to som neplakal...
ked mi nieco spadne do oka.... ale teraz vazne, mam alergiu cize v tomto obdobi skoro stale placem .... no a este trosku vaznejsie, nejake romanticke filmy ma dokazu rozplakat nooo ....
V zivote som plakal 5 krat... raz koli starej skole a 4 krat koli istej osobe.... ale inak ziadna fyzicka bolest ma este nerozplakala i ked raz som mal nakrajicku
ked vidim video kde sa stala dajaka tragedia a umreli ludia, alebo na pohrebe ked kazdy place tak ja placem lebo mi je luto ze moji blizky placu no aspon tak to bolo v detstve teraz nefim, nebola som dost dlho na pohrebe a som rada ze kazdy mi zije ale zvyknem plakat aj pri smiechu alebo tiez pri tyrani zvierat abo ked je nieco moc ze velmi dojemne (zachrana zivota a tak)
A co ja viem.... isty clovek by ma dokazal rozplakat. Teda minuly rok som kvoli jednej osobe noci preplakal. A keby som mal iste, ze idem na koncert mojej oblubenej skupiny a na poslednu chvilu by to spadlo, asi by som spachal samovrazdu, nielen ze by som plakal .
- kniha, film, videoklip..všetko okrem reálnych tragédií
Naposledy som revala, keď mi vypúšťali nechutný, obrovský hnisavý útvar na frňáku...celý nos mi prepichli hrubou ihlou, rovno som si tam mohla zapichnúť kosť z mamuta na ozdobu
Keď mám depku tak skoro všetko Celkovo filmy, klipy, pesničky, fotky (napr týraných zvirat, ľudí, detí), ľudia (ktorý ma zraňujú), jaj a plačem aj keď som veľmi vytočená, keď sa trasem od nervov
Ja som veľmi náladová a často mám smutné obdobia,alebo len náladu,kedy mi je blbo a vtedy mi stačí úplna maličkosť.Ako napríklad počuť pesničku,ktorá sa mi spája s niečim smutným,alebo minulým,alebo keď vidím smutný film,alebo jednoducho,keď mi je zle,alebo keď sa s niekym pohádam a keď niekto na mňa kričí,keď vidím v telke alebo v správach bité a týrané deti,aj zvieratá... Veľa vecí ma dokáže rozplakať,ale záleží aj od nálady,akú práve mám...
no možem biť taký precitlivený že všetko a aj taký zatrpknutý že proste nemám šancu a zaleží ešte aj od ruhu plaču ale fyzicky to ma asi neuvidýte tak ľachko
úmrtie človeka, alebo text nejakej pesničky napr od michaela jacksona- earth song alebo taký heal the world a potom aj tento svet ked sa pozriem na nejake video a vidím ako ludia inde trpia a druhý majú nejakú oslavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
inak napr. keď vidím niekoho fakt pre niečo hrozné plakať a tak...to ma rozreve. ae to tiež ne vždy
inak mna uz tiez nic (takisto ako @hangman11 ), proste uz vsetko hodim za hlavu
- fyzická bolesť spojená s nosom
- záchvat smiechu/kašľa
- kniha, film, videoklip..všetko okrem reálnych tragédií
Naposledy som revala, keď mi vypúšťali nechutný, obrovský hnisavý útvar na frňáku...celý nos mi prepichli hrubou ihlou, rovno som si tam mohla zapichnúť kosť z mamuta na ozdobu