mam jednu teotiu a chcel by som vediet vas nazor na nu.
Vela krat sa my stalo ze sa my snivalo nieco a lebo o niekom co som ten den zazil alebo toho cloveka videl..napr..cez den som sa vozil na motorke a padol som na nej...vecer sa my snivalo
viete co je na snoch to uzasne ? ze teraz jak sa tu bavite o tom ze co hovoril ze sa mu snivalo ze isiel na motorke z kamosom a teraz pride ten zasek zabil sa len jeho kamos ... nikdy sa v sne nezabijete vy aj ked spadnete z mrakodrapu ked sa vam sniva nikdy ale nikdy v sne nezabije vas toto je to uzasne mne sa neska snivalo ze som bol dakde a kazdeho som dobodal nozom (viem divny sen =D ) ALE bolo tam 50 chlapov zo samopalom ale nikdo z nich ma v sne netrafil =D to je uzasne ... len sa zamislite snivalo sa vam niekedy ze ste v sne zomreli ?
sny su dost zaujimava vec...mne sa take tiez stava..alebo ked si obcas pred spanim poviem ze chcem aby sa mi snivalo toto a toto tak sa to obcas aj vydari..alebo ze vies ze snivas a mozes si robit co chces vo sne
@18 musim odporovat freudovi,uz sa mi snivalo o mojej smrti na min. desat sposobov.a boli naozajstne a zive.
a podla mna toto je uplne normalne (otazka hore polozena),horsia verzia je ked sa ti sniva nieco a potom sa to stane,lepsie ked to ostane len v rovine sna
ty to máš ešte dobré, sníva sa ti čo sa už stalo, lenže mne sa sníva to čo sa ešte nestalo...avšak ja na ten sen zabudnem..a až keď sa to stane si uvedomím že mám aké si déja vu... a najlepšie je že sa mi snívalo ako sa stane havária tete a bratrancovi...zabudla som na to...o týždeň cca sa to stalo. mohla som tomu zabrániť ale nespomenula som si včas
surrealizmus a symbolika kazdu noc, milujem to, nie je to len vyplutie vsetkeho, co nasalo nase vedomie a podvedomie, je to nieco viac, nieco, co sa neda chapat slovami, ale len instiktivne. proste je to uzasne, zijem na tom a milujem umenie zalozene na takychto zakladoch!
problem je v tom ze mne sa sny snivaju hrozne malo 2 krat do tyzdna ... a to je rekord . sny sa snyvaju ked cez den prezijete nieco neobvikle ... mozno malym detom sa snivaju vzdy ale uz uplne zbitocnosti ze si kupia zmrzku ale aj mam pocit ze co sa mi sniva sa viplni na druhy den .. niekedy mam pocit ked sa nieco odohrava ze vidim niekoho v inom state ako zakopol ze som to uz niekde videl .... naozaj zaujimave kto vie co sa vlastne deje cez sen ci je to spojene z vcerajsim dnom alebo nejakym sposobom vidite buducnost ? ... nevie to nikdo ale asi nato nikdo nikdy nepride .... raz som mal sen ze som bol dakde pri nejakom kanone asi 300 metrov hlbokom .. a ja som proste vedel ze sa mi sniva vtom sne a dole sa nachadzal nejaky ker a ja som skocil ze co sa asi stane ale to bolo super ze ten pad bol ako v reale ako ked uz niekto skusal skakat z kopy sena akurat ze to trvalo 30 sekund a jak som dopadol do toho kera nic sa mi nestalo =D toto je fakt uzasny vyplod fantazie
@matus123 nikdysa mi nesnivalo ze by som zomrela ...ked sa mi sniva s viacerimi osobami tie zomru ale ja nie ...aole niektore sny su aj tak dost hrozne!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Argh, hoďte sem niekto facepalm.
=D
a podla mna toto je uplne normalne (otazka hore polozena),horsia verzia je ked sa ti sniva nieco a potom sa to stane,lepsie ked to ostane len v rovine sna
surrealizmus a symbolika kazdu noc, milujem to, nie je to len vyplutie vsetkeho, co nasalo nase vedomie a podvedomie, je to nieco viac, nieco, co sa neda chapat slovami, ale len instiktivne. proste je to uzasne, zijem na tom a milujem umenie zalozene na takychto zakladoch!