ak moc nechapete tak tu je dlhšie vysvetelenie.. večer si ľahneš a zaspíš, začne sa ti sívať sen a v tom sne si ľaneš alebo hocikde zaspíš a začne sa ti snívať ďalší sen...čiže sen v sne
mne sa to stava a zvacsa sa v tom sne zobudim a idem za tym o kom sa mi tam sivalo povedat mu ze sa mi o nom snivalo a preto, ked sa zobudim naozaj, tka idem za dotycnym povedat mu ze sa mi snivalo ze sa mi o nom sniva
mozno sa mi to stalo ale ked rano wstanem tak si wecsinou nic nepametam....a spomeniem si na to dalsi wwecer ked idem spat a zatworim oci tak sa mi to na kratko premietne a potom zwycajne zase zabudnem
ano, občas sa mi to stava, no myslim si že častejšie sa deje to že sa zobudíš, ideš si umyť zuby atď, a zrazu počuješ ako na teba mama kričí prečo si ešte nevstal, princip je podobny,(no skutočne podanie snu je tak zaražajúce že častokrat človek nevie odlíšiť skutočnosť od sna...dalši dobrý priklad je ked sa ti sniva že ides na záchod a potom sa už len zobudí na to že....no s následkami ..sen vyhral nad realitov a zostal po tom dokonca dokaz...náš mozog nedokazal rozlísit sen od reality...to otvara otázku čo je realita (odporúčam si pozrieť dokument What) Sny su velmi zaujimave..dalo by sa o tejto teme dlho pisat,... astralne stavi...ovládanie snov...atd
podla mna by bolo hrozne keby sme zaspali snival by sa nam jeden sen a v tom sne dalsi a dalsi a dalsi a dalsi...proste vvela krat by sme zaspali a potom by sme sa stale budili a keby sme sa naozaj zobudili asi by z nas boli dobry magori..nehovorte ze toto sa vam stalo
To je podobne ako to co ma vzdy vzrusovalo na filmoch...ked niekto vo filme pozeral telku a v tej telke pozerali telku..som si hovoril aka by to bola haluz kebyze to ide do nekonecna
nie, mne sa len raz v skolke snivalo, ze sa mi chce strasne cikat, a tak som sa dostal na zachody, a tam, predstavte si, sa mohlo curat na zem.. tak som sa vycural a ked sa zobudim, postielka mokra
nepamätám sa na to aby sa mi snívalo v sne takže zrejme sa mi ani nesnívalo,nemôžem povedať na isto väčšinu mojich snov si totižto po prebudení nepamätám
No mne sa prihodila omnoho neprijemnejsia vec uz parkrat - ze sa mi snivalo, ze som sa zobudila (samozrejme vsetko, ako v realite, ze to ani neslo rozoznat), vstala z postele, ako prvu rannu cinnost som odisla na toaletu, zdvihla krit a (podrobnosti rozoberat nebudem) sadla si, pustila, lenze... Kedze to bol vsetko IBA sen, len to "pustila som" bolo naozaj... Tak si domyslite, na co som sa NASLEDNE prebudila, uz velmi sviezo vyskocila z lozka atd. TOTO SA NIKOMU NESTALO? Mne teda najblizsie asi pred 3 rokmi, ale to bolo hrozne!
mne sa to nestalo, iba to ze sa mi snivalo ze sa rozpravam s kamaratkou na lyziarskom ze jak je tu super..ale tani to sa nam urcite len sniva..odveci to bolo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ze sen v sne
a potom som sa zobudila xD a nebola som si ani trosku ista ci to bol len dalsi sen ci realita x/