sialene sny mam vzdy jeden dve noci po sebe ked je spln uplne mi to lezie na nervy tie kkciny ..najhorsi sen asi ked sa budim s pocitom ze som domaa odrazu ked sa uvedomim som proste neni....a najlepsi tazko povedat
najlepsi je prave v tomto case, neviem ci spim alebo som hore, ale je to krasne
najhorsi bol ked som nevedel odist z kolajiska a siel vlak.
najsialenejsie su tie, kedy nie som mokry od potu
Uf, no pravidelne som sa vyspala s uplne kazdym, komu som v zivote co i len potriasla rukou.. To bolo dost obtazujuce, ale odkedy sa mi snivali ultraromanticke sny s extremne realnymi citovymi vazbami voci ludom, ktorych skutocne bezbreho nemilujem, na tie eroticke sa pozeram ako na ovela mensie zlo.
A uplne pravidelne sa mi sniva, ze bicyklujem po dialnici alebo sedim v aute a ono sa zrazu rozbehne, a ja musim soferovat (vobec soferovat neviem a ani neroroznavam pedaly pravdupovediac.)
Raz sa mi snívalo že môj brat č.1 zavraždil môjho brata č.2 a psychicky týral mňa. Mala som na výber tri veci:
1, zabiť brata 1 a pomstiť brata 2
2, zdrhnúť (ale to by mohol týrať moju matku)
3, spáchať samovraždu
A potom som sa zobudila. Tak takéto veci sa snívajú mne.
Inokedy sa mi snívalo že brat č.1 odchádzal, lebo umieral na nejakú chorobu a bolo to strašne srdcervúce.
A ešte jedna nočná mora:
Ležala som v posteli a predo mnou bol taký valec alebo čo a ja som skladala puzzle a navíjala ich naň. Najprv mi to šlo ale ako sa to zrýchľovalo nestíhala som a potom som sa ocitla totálne vydesená stojac pred svojím otcom. Snívalo sa mi to tri krát a presne rovnako.
milostne akty s roznymi ludmi .. ale v poslednej dobe sa mi nesniva nic alebo iba hovadiny alebo si nepamatam a to je najlepsie ..az na jednu vynimku sa mi o kamoske jednej cudny sen snival ale to je ten z tych lepsich co sa mi o nej snivalo ..
najcastejsie sa mi sniva ze som v nejakom obchodnom dome, alebo proste v hocijakej budove a zrazu sa ocitnem v nemocnici na pitevni a vsade su pohadzane mrtvoly a krvave cmuhy na stenach fuj odvtedy mam hrozu z nemocnic
naposledy to bola voľáka divná vojna a sme sa skrývali v lese a pochodovali tamadiaľ furt všelijaké vojská, ktoré vyzerali úplne rovnako. nakoniec sa ale tá vojna skončila. najhoršie na tom sne ale bolo to, že som nebola žiaden hrdina ktorý sa preplíži do nepriateľského tábora a ukradne supertajné plány a skončí vojnu, proste som sa skrývala s rodinou.
ale zvačša to je nejaký strašný konflikt s rodičmi a furt som strašne šťastná keď sa zobudím.
@5 ale fakt, úplne najnechutnejšia vec za celé roky, aspoň že to potom ku koncu bolo šmrcnuté trochou fantasy, lebo by som spomienku na ten sen najradšej potlačila
keď sa mi snívala, že som zomrela skokom z nejakej budovy a budem hneď ako som dopadla som sa zobudila a mala som pocit, že sa vznášam nad posteľou..
.. a potom, keď sa mi snívalo s kamarátkou, ktorá je mŕtva.. bolo to divné, rozprávala som sa s ňou o jej truhle, zrazu si zaväzovala šnúrky v nejakom aute...
noo tak teraz neviem, či mám takú bujnú fantáziu alebo som len divná, ale mne sa občas snívajú fakt šialené sny :/ Raz sa mi snívalo, že som škaredý, plešatý, asi 55- ročný zlodej a vrah, čo vie loziť po stenách paneláku ako Spiderman... a keď ma už naháňala polícia, skryla som sa do babkinho prádelníku medzi jej podprsenky
ale v reálnom živote som úplne normálne, nežné žieňa
Raz sa mi snívalo, že naháňam dinosaurov pri paneláku a ozaj som námesačná odomkla byt, nastúpila do výťahu a šla dolu, keby to mama nezistila ktovie, čo by bolo potom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
najhorsi bol ked som nevedel odist z kolajiska a siel vlak.
najsialenejsie su tie, kedy nie som mokry od potu
A uplne pravidelne sa mi sniva, ze bicyklujem po dialnici alebo sedim v aute a ono sa zrazu rozbehne, a ja musim soferovat (vobec soferovat neviem a ani neroroznavam pedaly pravdupovediac.)
1, zabiť brata 1 a pomstiť brata 2
2, zdrhnúť (ale to by mohol týrať moju matku)
3, spáchať samovraždu
A potom som sa zobudila. Tak takéto veci sa snívajú mne.
Inokedy sa mi snívalo že brat č.1 odchádzal, lebo umieral na nejakú chorobu a bolo to strašne srdcervúce.
A ešte jedna nočná mora:
Ležala som v posteli a predo mnou bol taký valec alebo čo a ja som skladala puzzle a navíjala ich naň. Najprv mi to šlo ale ako sa to zrýchľovalo nestíhala som a potom som sa ocitla totálne vydesená stojac pred svojím otcom. Snívalo sa mi to tri krát a presne rovnako.
naposledy to bola voľáka divná vojna a sme sa skrývali v lese a pochodovali tamadiaľ furt všelijaké vojská, ktoré vyzerali úplne rovnako. nakoniec sa ale tá vojna skončila. najhoršie na tom sne ale bolo to, že som nebola žiaden hrdina ktorý sa preplíži do nepriateľského tábora a ukradne supertajné plány a skončí vojnu, proste som sa skrývala s rodinou.
ale zvačša to je nejaký strašný konflikt s rodičmi a furt som strašne šťastná keď sa zobudím.
.. a potom, keď sa mi snívalo s kamarátkou, ktorá je mŕtva.. bolo to divné, rozprávala som sa s ňou o jej truhle, zrazu si zaväzovala šnúrky v nejakom aute...
ale v reálnom živote som úplne normálne, nežné žieňa