Ja na to neverim...A myslim si ze to co je napisane v snaroch su same chobotiny .. ale verim na ine veci co ja viem vestenie z karat nikdy som to neskusala ale mama aj babka vestia z tarotovych karat a vzdy im to vyslo... zatial ^^
Čo ja viem..ja mám prevažne veľmi živé sny...viem kedy sa mi snívajú blbosti vylovené z mojej pamäte a kedy čosi..hm..také strašidelné že mám pocit akoby mi niekto niečo chcel povedať..a v to verím že v snoch sa to dá..často nám chodievali blízky zosnulí do snov...a často mám ako také ,,videnia,,..sny sú zaujímave
Raz ma v sne nahanala knedla, ilustraciu mam v albume. Potom ma nahanala tancujuca lama [lama ako zver], a raz sa ma dokonca pokusala uniest macka v lietajucom taniery...
Ja mam zaujimave sny len neviem ako si ich mam vykladat
a nie dorgy neberem a ani nejem nic tazke pred spanim
no takže ..... to čo sa nám sníva je vlastne niečo v našom podvedomí napr. keď sa ti sníva že ti spadne dom na hlavu tak to bude tým že strecha nieje práve v najlepšom stave a bol by už čas pozrieť sa na ňu ... no sú to veci ktoré ignorujeme ale naše podvedomie si ich všíma ... tak som niekde čítal .. a zdá sa mi to celkom rozumné vysvetlenie . ale neviem či dakto chápe čo som napísal
No asi to niekedy má zmysel a inokedy nie?? Ale verím, že sšetko má zmysel, teda aj sny...
Mne sa však minule snívalo, že liezli po domoch obrovské krížence slimákov a psov - teda slimáčie telo a psia hlava ale mali aj takých 5 metrov to sa asi nedá vysvetliť, no som sa nenormálne bála to si pamätám
sny urcite maju nieco do seba, lebo to o com sa nam sniva ovplyvnuje nase podvedomie, vacsinou je to o tom co chceme alebo nechceme...ale netreba sa nad nimi az prilis zamyslat, lebo v kazdom priade su to len sny a v snoch je mozne vsetko, co v normalnej realite nie je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja mam zaujimave sny len neviem ako si ich mam vykladat
a nie dorgy neberem a ani nejem nic tazke pred spanim
Mne sa však minule snívalo, že liezli po domoch obrovské krížence slimákov a psov - teda slimáčie telo a psia hlava ale mali aj takých 5 metrov to sa asi nedá vysvetliť, no som sa nenormálne bála to si pamätám