Mne v poslednej dobe nejak prepina... kazdu jednu noc sa mi snivaju nechutne sny... neprijemne... minule sa mi snivalo ze som bola s najlepsou kamoskou niekde a nejako proste nechtiac sme zabili nejakeho chlapika co nam robil zle veci... s tym ze ja som v
kukni si zopar rozpravok precitaj si niaku pozitivnu knizku a bude ti lepsie a nemysli nad hlupostami ale peknymi a prijemnymi vecami bude sa ti aj lepsie spavat
Tak teda az taketo kraviny sa mne nesnivaju Ale tak ja si v poslednej dobe zacinam zapisovat sny, co si pamatam a vesom to na blog a jedine co z toho je, ze seci o mne permanentne prehlasuju, ze som na drogach xD
To nič... xD Sny si nevyberáš, len tvoje podvedomie znovu prežíva celý deň trošku svojsky..
Ináč.. Ten posledný sen, či si opisovala.. Podobné som mala aj ja...
Snívalo sa mi, že som bola svedkom nehody, a chcela som volať záchranku, ale spolužiak (stál vedľa mňa) mi zviroval mobil, a všetky hovori sa presmerovali na jeho mobil.. So bola naňho taká naštvaná a kričala som a bila som ho, aby s tým prestal, ide tu o životy, a on sa len rehlil... Na chudáka som celý deň bola taká nevrlá! xD Nemohol zato, ale ja som náladová a pomstichtivá, a ani newedel prečo.. xD
Potom som sa mu ospravedlnila a vysvetlila mu situáciu a vysmial ma! O.o
@m@trix mne sa zvykne strasne vela snivat a som rada ked si pamatam sny, ale tieto su vazne neprijemne... taky neprijemny pocit mam v nich.. musim kuknut tvoj blog
@m@trixx nevyslo tak este raz.. mne sa zvykne strasne vela snivat a som rada ked si pamatam sny, ale tieto su vazne neprijemne... taky neprijemny pocit mam v nich.. musim kuknut tvoj blog
@andream inak ale moj brat si vzdy zlizne tie moje najstrasnejsie sny... pred asi rokom sa mi o nom snivalo, ze ho moja mama upiekla v rure... zaziva..
blbé sny.. to poznám.. mne sa sníva teraz väúčšinou len vtedy, ked pridem po nočnej z práce (brigáda).. stále mi niekto hovorí, že si chce objednať a ja si od neho pýtam stále jeho objednávku a on mi hovori, že ma nepočuje a podobne ... ale to som hrozne unavený tak to neriešim..
tvoje sny sú odrazom tvojich myšlienok.. ak si cez deň niečo prežila myslíš na to stále, tak sa ti o tom v noci aj sníva.. keby si si pred spaním vyprázdnila myseľ tak, že by si úplne na nič nemyslela, tak by to možno pomohlo.. skús sa s niečím zabávať.. hrať, fotiť sa, alebo niečo podobné, až kým nezaspíš.. len jedna vec.. nežuj žuvačku xD
@awared no ja kazdy vecer rozmyslam nad kopou sprostosti, to je pravda ale, nemozem nieco robit az kym nezaspim, ja to ani neviem ja proste tych par myslienok pred spanim musim mat, tak nejak si vsetko utriedit v hlave... jedine pred TV viem zaspat tak, ze nieco robim, ale to sa vzdy este presuniem do postielky, takze aj tak zaspavam a rozmyslam
@bublinqac a pred spanim nejem vzdy aspon 2-3 hodiny pred spanim...
@bunniska to ne, lesbicke sny sa mi nesnivaju... povedala si to nechutnej kamoske?
@bunniska nevadi, by sa potesila... mne ked sa (podotykam ze viackrat) snivalo ze som sa vrhala na kamarata, vzdy som mu to povedala ale ten je celkom k svetu
Nechcite aby som tu hovoril o mojích snoch Ale s času na čas mám aj ja nepríjemné sny, napr. že ležím na ceste a rúti sa na mňa kamión a ja sa nemôžem pohnúť a keď je tesne predomnou tak sa vždy zobudím spotený ako keby som behal maratón.... no niečo strašné
aj ja som mala túto noc strašné sny najprv že som bola s kamošmi a niekto nás týral abo čo,moc si to nepamätám..a potom keď som zaspala sa mi zase snívalo že jeden feťák (ktorého akože poznám) ma chcel zabiť a stále ma naháňal .. ja som sa normálne bála zaspať už potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
niekto ti umre v rodine
Ináč.. Ten posledný sen, či si opisovala.. Podobné som mala aj ja...
Snívalo sa mi, že som bola svedkom nehody, a chcela som volať záchranku, ale spolužiak (stál vedľa mňa) mi zviroval mobil, a všetky hovori sa presmerovali na jeho mobil.. So bola naňho taká naštvaná a kričala som a bila som ho, aby s tým prestal, ide tu o životy, a on sa len rehlil... Na chudáka som celý deň bola taká nevrlá! xD Nemohol zato, ale ja som náladová a pomstichtivá, a ani newedel prečo.. xD
Potom som sa mu ospravedlnila a vysvetlila mu situáciu a vysmial ma! O.o
ale neznášam ten strašný pocit po zobudení, keď som mala nočnú moru.
tvoje sny sú odrazom tvojich myšlienok.. ak si cez deň niečo prežila myslíš na to stále, tak sa ti o tom v noci aj sníva.. keby si si pred spaním vyprázdnila myseľ tak, že by si úplne na nič nemyslela, tak by to možno pomohlo.. skús sa s niečím zabávať.. hrať, fotiť sa, alebo niečo podobné, až kým nezaspíš.. len jedna vec.. nežuj žuvačku xD
@bublinqac a pred spanim nejem vzdy aspon 2-3 hodiny pred spanim...
@bunniska to ne, lesbicke sny sa mi nesnivaju... povedala si to nechutnej kamoske?