Nikoho nepoznám. Je to príznak blížiacej sa katastrofy v roku 2055, aby si VEDELA, dievča! Predtým zažijeme robotickú vojnu so Zimbabwe a ešte predtým si poserieš život tým, že budeš veriť na podobné pičoviny...
Dosť mám toho že o tom každý boží deň hovoria média a ešte aj ty to tu vyťahuj. Aspoň je vidno ako je dnešná civilizácia stratená ak nelietajú lietadla pár dní.
A k tomu koncu svetu sa nebudem ani vyjadrovať, už to tu poniektorý povedali za mňa. Mňa len najviac baví tá hlúposť ľudí, ako si všetko dávajú s niečim do súvisu(napr: ty si dávaš jednu z kvantum sopiek na Zemi do súvisu s koncom sveta.)
Nepochopím to že ľudia si myslia že všetko sa točí len okolo nich a zabúdajú na to že napríklad taký výbuch sopky je určitý cyklus ktorý sa deje pravidelne za(100, 1000, 10 000 rokov) a že takéto veci sa dejú a diali oveľa skôr ako sa objavil na zemi človek, čiže asi ťažko to má niečo spoločné s koncom sveta.
Proste treba si uvedomiť to že naša Zem je oveľa staršia ako človek, tak to treba aj tak brať a sa nad tým nepozastavovať a nečudovať(že sú zemetrasenia, výbuchy sopiek, pády meteoritov a asteroidov atď. )
Američania testujú novú zbraň na devastáciu škandinávskej prírody, aby mohli získať monopol na export sardiniek a nakladaných haringov. Okrem toho ostatné popisované udalosti sú výsledkom najnovšieho utajeného vojenského výskumu, v ktorom sa CIA snaží stiahnuť Mesiac bližšie k Zemi pomocou špeciálneho laserového lana, aby neminuli toľko benzínu na jeho návštevu. Kalamitu v Tatrách spôsobila nová neviditeľná helikoptéro-ponorka, ktorá tam leží doteraz, čo dokazuje aj samovoľný rozpad alobalu v okruhu 10 kilometrov od miesta špionáže.
O tom prachu viem iba zo správ a to tiež len preto, že o ňom stále dokola rozprávajú že sa kvôli nemu musia rušiť lety, nechcela by som byť na mieste tých ľudí, čo musia čakať na letiskách, to je pravda, ale inak ma to absolútne nezaujíma, robia z toho haló, ako keby to bola prvá sopka čo vybuchla a samozrejme vraj je to aj predzvesť konca sveta...prosím vás!
Všeci tu píšu že "fail / to nemyslíš vážne..."...ale čo tak sa nad tým trošku zamyslieť??? myslím že všetci viete kam týmto spôsobom života ľudstvo speje, nebudeme tu žiť večne a je len otázka času kedy sa splnia všetky tie hrôzostrašné predpovede...
@pa3cek - ak si takýspatý s prirodou, ako tu hovoris, cod si byvat do jaskyne... ale ne, akoze chapem co myslis, ale skus chapat aj ty mna - ja, ako "vysoko inteligentná" blondína som si dovolila pochybovať o zemskej nadranenosti, tak mi prepáč, že mám názor, ponížene ťa o to žiadam
@klaudiqaaa - ono, ja to tiež neberiem AŽ tak vážne, len prosto ma zaujímalo, aký na to majú ludia názor...
@matheusko - hej, to tvrdi vacsina....a asi ma aj pravdu
@cathka joooj prestaň. Asi som to napísal trochu ostro, ale bol som včera trocha naštvaný, tak prepáč ty mne. Ono občas to treba aj tak napísať, hlavne ak sa jedná vec rozoberá x krát. PREPÁČ.
Nehovorím že som spätý s prírodou, aj mne by vadilo keby som zažíval furt zemetrasenia, či záplavy, ale tak sopka ktorá je niekde v prdeli ďaleko na Islande ma až tak nezaujíma. Len ma už štve to každý boží deň počúvať v médiach dookola. Jedna sopka buchla z x sopiek na svete, nič sa chvalabohu nestalo.
Lenže tu ide o to čo napísal: @matheusko v @28 a potom sa ani nečudujem že poniektorý ľudia to berú za začiatok konca sveta.
Mimochodom o tej zemskej nadradenosti máš pravdu, tomu človek nezabráni, to sa deje neustále len pokiaľ to človek nepocíti, tak sa o to nestaráme a kašleme na to. (presne ako napísal: @method v @27 )
@klaudiqaaa neviem možno pre niekoho, pre mňa to ani nie je podozrivé.
Pozri ak sú nejaké záplavy v Južnej Amerike, ma to ani netankuje. Tam je chyba človeka že dal prednosť peniazom pred prírodou a svojim životom v prírode. Tam sú samé pralesy a ak človek ich vyklčuje, tak nech sa nečuduje že sú tam potom zosuvy pôd, záplavy, neúrodná pôda. Dobre vieme že stromy najviac zadržujú prívalové vlny z dažďov aké sú tam(v pralesoch) a držia svojimi koreňmi pôdu pokope, ak to oni nevedia tak nech sa teraz nečudujú.
Čo sa týka zemetrasení. Litosferické dosky sa posúvajú neustále, len je to na nás či to cítime, alebo nie. Ak áno tak je to u nás zemetrasenie - koniec sveta.
Lenže to sa deje vkuse už milióny rokov, že sa (posúvajú, rozdeľujú, spájajú) kontinenty, čiže mne to nepríde nenormálne.
O sopkách sa netreba asi vyjadrovať. Sopky zanikajú, vznikajú aj nové, to je tiež normálne.
Ako som už napísal vyššie človek sa musí naučiť s prírodou žiť a ani nie tak s prírodou ako s planétou a nie len ju devastovať a ničiť.
Veci čo sa dejú okolo nás sa už diali dávno pred tým, čiže je to normálny kolobeh našej planéty a že my to zažívame po prvý krát tak to už je otázne ako si to poniektorý zoberieme na vedomie(koniec sveta, bežná vec).
Ešte nakoniec dodám že to nie je sopka s ktorej by sme mali mať strach, v histórií boli aj horšie výbuchy sopiek.
Ale to je úplne normálne,že sopky nebudú donekonečna nečinné,litosferické dosky sa stále posúvajú a aj zemetrasenia boli,sú a budú a s tým nič nenarobíme....
A som si istá,že po roku 2012 príde opäť nový rok,z ktorého budú všetci posraní.
katastrofa bude, ak niečo rupne tak, ako ked v minulosti pravdepodobne výbuch pdmorskej sopky zničil Minojskú civilizáciu na Kréte. Nejaké zrušené lety sú síce prúser ale to sa ešte dá rozchodiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Povedz tatinovy nech namna prepise byt ked uz ma byt ten koniec sveta , naco vam bude
Toto nemyslíš vážne, však ?
@mm47 - prepáč, byt je maminin, a ked už, tak ho prepíšu na mna....
inka, kamoškini rodičia su v thajsku a troška sa im tym predlzil pobyt...
Môj slovník je drsný, ale... I think I"m right
Jo a mimochodom milujeme vas a pomahame vam.
A k tomu koncu svetu sa nebudem ani vyjadrovať, už to tu poniektorý povedali za mňa. Mňa len najviac baví tá hlúposť ľudí, ako si všetko dávajú s niečim do súvisu(napr: ty si dávaš jednu z kvantum sopiek na Zemi do súvisu s koncom sveta.)
Nepochopím to že ľudia si myslia že všetko sa točí len okolo nich a zabúdajú na to že napríklad taký výbuch sopky je určitý cyklus ktorý sa deje pravidelne za(100, 1000, 10 000 rokov) a že takéto veci sa dejú a diali oveľa skôr ako sa objavil na zemi človek, čiže asi ťažko to má niečo spoločné s koncom sveta.
Proste treba si uvedomiť to že naša Zem je oveľa staršia ako človek, tak to treba aj tak brať a sa nad tým nepozastavovať a nečudovať(že sú zemetrasenia, výbuchy sopiek, pády meteoritov a asteroidov atď. )
Ale dosť o tom pochybujem.
A vnímam to len v správach.
Coincidence? I don"t think so!
@klaudiqaaa - ono, ja to tiež neberiem AŽ tak vážne, len prosto ma zaujímalo, aký na to majú ludia názor...
@matheusko - hej, to tvrdi vacsina....a asi ma aj pravdu
@sputanemorca - sak ja osm zvyknuta....
@mm47 - ak uz ich mas tolko, tak o jedneho menej ti snad neuskodi....
Nehovorím že som spätý s prírodou, aj mne by vadilo keby som zažíval furt zemetrasenia, či záplavy, ale tak sopka ktorá je niekde v prdeli ďaleko na Islande ma až tak nezaujíma. Len ma už štve to každý boží deň počúvať v médiach dookola. Jedna sopka buchla z x sopiek na svete, nič sa chvalabohu nestalo.
Lenže tu ide o to čo napísal: @matheusko v @28 a potom sa ani nečudujem že poniektorý ľudia to berú za začiatok konca sveta.
Mimochodom o tej zemskej nadradenosti máš pravdu, tomu človek nezabráni, to sa deje neustále len pokiaľ to človek nepocíti, tak sa o to nestaráme a kašleme na to. (presne ako napísal: @method v @27 )
@klaudiqaaa neviem možno pre niekoho, pre mňa to ani nie je podozrivé.
Pozri ak sú nejaké záplavy v Južnej Amerike, ma to ani netankuje. Tam je chyba človeka že dal prednosť peniazom pred prírodou a svojim životom v prírode. Tam sú samé pralesy a ak človek ich vyklčuje, tak nech sa nečuduje že sú tam potom zosuvy pôd, záplavy, neúrodná pôda. Dobre vieme že stromy najviac zadržujú prívalové vlny z dažďov aké sú tam(v pralesoch) a držia svojimi koreňmi pôdu pokope, ak to oni nevedia tak nech sa teraz nečudujú.
Čo sa týka zemetrasení. Litosferické dosky sa posúvajú neustále, len je to na nás či to cítime, alebo nie. Ak áno tak je to u nás zemetrasenie - koniec sveta.
Lenže to sa deje vkuse už milióny rokov, že sa (posúvajú, rozdeľujú, spájajú) kontinenty, čiže mne to nepríde nenormálne.
O sopkách sa netreba asi vyjadrovať. Sopky zanikajú, vznikajú aj nové, to je tiež normálne.
Ako som už napísal vyššie človek sa musí naučiť s prírodou žiť a ani nie tak s prírodou ako s planétou a nie len ju devastovať a ničiť.
Veci čo sa dejú okolo nás sa už diali dávno pred tým, čiže je to normálny kolobeh našej planéty a že my to zažívame po prvý krát tak to už je otázne ako si to poniektorý zoberieme na vedomie(koniec sveta, bežná vec).
Ešte nakoniec dodám že to nie je sopka s ktorej by sme mali mať strach, v histórií boli aj horšie výbuchy sopiek.
A som si istá,že po roku 2012 príde opäť nový rok,z ktorého budú všetci posraní.