ze dojdu rodicia domov a oznamia vam ze sa stahuje mimo mesto ... napriklad ze do mesta kde ste byvali to budete mat 2 hodiny vlakom .... ako by ste zareagovali ...?
no tak naši nám to tak v máji oznámili. sťahujeme sa a bodka. síce to nie je také drastické- žiadne dve hodiny, je to cca 30 minút vlakom od môjho pôvodného bydliska, ale spočiatku som bola nasratá... lenže časom som sa s tým zmierila a teraz sa neviem dočkať, kedy sa tam presťahujeme
fuha...tak na toto jednoznacne odpovedat neviem,ale myslim ze by to malo aj pozitiva(zmena,nove mesto,novy ludia...)ale aj negativa(prec od kamaratov,od toho zauzivaneho zivota na ktory som bola tak zvyknuta-svojim sposobom by mi to chybalo).
no tak do skoly by som to mala rovnako a keby sme byvali v meste mohla by som cez vikendy viac chodit von a s kamoskymi by som bola aj tak v kontakte takze v pohode ale nasi by to aj tak neurobili a keby sa uz chceli stahovat tak nech ja si ostanem v svojom bytiku
@chavez no tak, kedze otec ma z prveho manzelstva nejake deti a "kdyby neco" tak sa dal byt napisat len na mna a-a-a bohuzial rodicia su ako vecne bremeno
My sme sa takto stahovali uz 3x a v pohode. I ked teraz by som si to nevedel predstavit, kedze mam priatelku. Ale je pravda, ze najradsej by som z tejto zasratej sedlackej nitry vypadol co najskor.
záležalo by na tom do akého mesta by chceli ísť...ak by to boli dve hodiny cesty smerom na západ od BA rada by som odišla Bratislavu by som síce ťažko opúšťala aj keď ju neznášam,ale aspoň by som odišla niekam inde kde ma nikto nepozná a mala by som kľud
bola by som nesmierne rada... prestáva ma baviť tento prototyp stále v tom istom meste, kde každý každého pozná a všetci vedia každý tvoj pohyb... zmena by mi len prospela... takže by som im asi vrúcne poďakovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Možno problém by bol keby som mala denne dochádzať do školy a cesta by trvala tie dve hodiny a viac... (stačí terajšia hodina cesty)
ale hrozne by ma to nasralo...: disappointed:keby som sa musela stahovat...
@2 ide o fikciu , ja by som ostal asi u fotra alebo na intraku pak ... kvoly priatelke inak by ma tu moc veci nedrzalo ...
Ale na 98 percent by som sa potešila
Neznášam toto debilné miesto, kde žijem, ešte viac debilných susedov a podobne.
Sorry za výrazy, ale krajšie sa to povedať nedá