Do knižiek sa nekreslí, nečarbe, nepodčiarkuje, neohýňajú sa strany, nerobia somárske rožky, nehádže sa nimi, netrhá sa z nich - a tiež sa z nich nerobí TOTO.
@6 staré slovníky sú poklady, u babky na povale máme taký parádny hrubý latinsko-český slovník a ak by sa ho ktokoľvek dotkol s tým, že ho chce poškodiť, umrie pomalou a bolestivou smrťou
(slovníky sú vlastne záznamy o historickom vývine jazyka)
@anjelik107 a co ak su tie knihy z ktorych je to spravene nepotrebne ako stare telefonne zoznamy? Neives o com je ta kniha lepsie takto vyuzit ako zapalit... citat to asi nikto nebude, ak je to napr ja neviem vyroba na nejaku kravinu, ktora neexistuje uz
@stenatko to som si myslela aj ja, ale inspirovala som sa frajerom a ked mam vlastne knihy robim si tam poznamky a podciarkujem si setrim cas, lebo inak by som si to vypisovala odtial
teda. zdá sa mi to super pekné, ale neviem si predstaviť, že by som nejakú knižku z tých mojich takto zničila. za to za nich neplatím v antikvariátoch v jednom z mojich obľúbených som minule našla aj lp platne, tak si spolu s knihami kupujem aj tie - na dotvorenie atmosféry. keby niekoho zaujímalo - » www.antiquariat.sk/lp-platne/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Do knižiek sa nekreslí, nečarbe, nepodčiarkuje, neohýňajú sa strany, nerobia somárske rožky, nehádže sa nimi, netrhá sa z nich - a tiež sa z nich nerobí TOTO.
A toho škoda nie je.
Ale inak so starými knihami do antikvariátu !!!!!
(slovníky sú vlastne záznamy o historickom vývine jazyka)