súhlasite s tvrdením že šťastie nieje pre všetkých, ale len pre vybraných? A že zrovna vy k tým vybraným nepatríte a preto nemáte právo byť šťastný, a nech sa akokoľvek snažíte vždy sa nájde niečo, čo vám zmarí vaše plány a premení zárodok šťastia v prach
v niektorých veciach toto "privilégium" mám....v iných nie. a preto si myslím, že každý z nás má kus šťastia v určitých veciach..... ale tak sa zameriava na tie veci, na ktoré šťastie nemá že nevidí to, čo má.... dufam som to povedala zrozumitelne
za istých okolností to môže byť pravda, lebo niekto má takú osobnosť, že aj keď má všetko, čo potrebuje ku šťastiu, tak šťastný nedokáže byť a niekto, komu toho chýba veľa(nie len hmotného), tak sa z toho dokáže viac tešiť a vie byť šťastný
ľudia by sa mali tešiť aj z maličkostí...proste vstať ráno s tým, že niečo krásne ma v ten deň čaká a nie s tým, že ou fuck ďalší blbý deň môjho utrápeného života...
...ja to tak robím a som šťastný a šťastie je určite pre každého..aj keď je pravda že každý považuje za šťastie niečo iné a už veľa píšem takže končím...usmievajte sa a bude vám fajn, život je fajn
áno, je to privilégium, presvedčila som sa o tom už 7437348394 krát, nepochopím, ako môžu mať niektorí ľudia šťastie úplne vo všetkom čoho sa dotknú .... ale ja to privilégium nemám a asi sa na mňa ani nikdy nenalepí a preto ...... som sa naučila si už nikdy v ničom nerobiť plány
Súhlasím s tým že šťastie vie byť len otázkou uhla pohľadu (človek vie byť teoreticky šťastný bez ohľadu na okolnosti, ak sa na veci pozerá určitým spôsobom, ale je to ťažké). A s tým, že šťastie je dosiahnuteľné každému, ale zasa, niekedy je to ťažšie ako inokedy. Ale hlavne že najväčší problém pri dosahovaní šťastia nie je tak ani ako to zrealizovať, ale skôr že človek obvykle nevie ČO vlastne zrealizovať.
Stastie je volba. Takze v tomto ponimani, aj ano aj nieje pre kazdeho. Je to cisto subjektivna vec, ak od nicoho nebudes nic ocakavat, ak sa neporovnavas s nikym ,ak len spontanne konas a beries veci take ake su, tak budes stastny. Nestastni ludia robia presny opak, vzdy od niecoho nieco ocakavaju, vymyslaju si a dookola v hlave opakuju aky maju nestastny zivot atd.
šťastie je len pocit, .. nemusím byť bohatý ak chcem byť šťastný ale ak ma to bohatstvo urobí šťastným tak môžem byť. Prosto nie je to privilégium a ani právo, privilégium je mať peniaze ktoré ma spravia šťastným. - t.j. že veci ktoré ma robia šťastným sú privilégia, a to nie je právo. Čiže je to vlastná voľba. Skôr súhlasím s citátom "Každý je strojcom vlastného šťastia"
čítala som jeden krásny citát; Šťastie sa neprežíva, na šťastie sa len spomína.
úplne s tým súhlasím, lebo koľko krát si v danom okamihu ani neuvedomíme, čo máme, ako veľmi by sme sa mali tešiť, že vôbec dýchame, nič nás nebolí, máme okolo seba priateľov, rodinu, aj keď nie priamo, ale aspoň vieme, že sú živí... ale toto všetko si väčšina z nás uvedomí neskoro a preto sa toľko ľudí sťažuje, že je nešťastných
je pravda, že niektorí sa narodia po "šťastnou hviezdou" a rodičia im dajú všetko, zatiaľ čo iní musia tvrdo makať, aby sa dostali len k polke toho čo tí druhí... ale život je jedna obrovská hojdačka, skromní ľudia budú vždy spokojnejší ako tí, čo chcú stále viac a viac..
ale úplným základom šťastného života je láska k sebe samému... možno to znie ako klišé, ale máme radosť žiť, keď vieme že nás niekto ľúbi... a keď to to nie je zrovna žiaden partner....
šťastie je cesta, ktorou si každý môže vybrať, je to cesta presiaknutá endorfínmi.
myslím si, že šťastie je stav duše.. tak ako to tu bolo spomenuté.. už len to, keď človek má dobrý deň, keď sa usmieva na svet, veci akoby všetky dobré, všetko fajn, ale ak je zlý tak to je všetko na nič.. Tak si myslím, že len človek si tvorí vlastné šťastie.. lebo na všetko čo myslíme sa nám aj stane, či už tomu niekto verí alebo nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
...ja to tak robím a som šťastný a šťastie je určite pre každého..aj keď je pravda že každý považuje za šťastie niečo iné a už veľa píšem takže končím...usmievajte sa a bude vám fajn, život je fajn
Súhlasím s tým že šťastie vie byť len otázkou uhla pohľadu (človek vie byť teoreticky šťastný bez ohľadu na okolnosti, ak sa na veci pozerá určitým spôsobom, ale je to ťažké). A s tým, že šťastie je dosiahnuteľné každému, ale zasa, niekedy je to ťažšie ako inokedy. Ale hlavne že najväčší problém pri dosahovaní šťastia nie je tak ani ako to zrealizovať, ale skôr že človek obvykle nevie ČO vlastne zrealizovať.
mimo ine ja mam stastie vo vsetkom, takze potom som asi maximalne priviligevany clovek, ale netusim preco.
úplne s tým súhlasím, lebo koľko krát si v danom okamihu ani neuvedomíme, čo máme, ako veľmi by sme sa mali tešiť, že vôbec dýchame, nič nás nebolí, máme okolo seba priateľov, rodinu, aj keď nie priamo, ale aspoň vieme, že sú živí... ale toto všetko si väčšina z nás uvedomí neskoro a preto sa toľko ľudí sťažuje, že je nešťastných
je pravda, že niektorí sa narodia po "šťastnou hviezdou" a rodičia im dajú všetko, zatiaľ čo iní musia tvrdo makať, aby sa dostali len k polke toho čo tí druhí... ale život je jedna obrovská hojdačka, skromní ľudia budú vždy spokojnejší ako tí, čo chcú stále viac a viac..
ale úplným základom šťastného života je láska k sebe samému... možno to znie ako klišé, ale máme radosť žiť, keď vieme že nás niekto ľúbi... a keď to to nie je zrovna žiaden partner....
šťastie je cesta, ktorou si každý môže vybrať, je to cesta presiaknutá endorfínmi.