Ja som zistila ze mna asi naplna"kutranie". Ci uz sa kutrem v informaciach o budovach, alebo vo vypredajovom stojane je to jedno...
Ide o ten proces hladania, hrabania a nasledneho najdenia niecoho super....
pre mňa je veĺmi dôležitou súčasťou šťastia pocit, že sa zlepšujem v niečom, čo má zmysel
a inak ma robí šťastnou škola, pocit, že som milovaná aaa všelijaké maličkosti keď sa niečo super stane, keď ma niekto rozosmeje, keď sa niečo podarí...
Pomoc druhým ľuďom, spoznávanie samého seba, zlepšovanie sa v SI a pochopenie, prečo je tak zložité sa odosobniť ak je získaný návod silnejší. Nepotrebujem mať veľa priateľov, rodinu, či lásku a nepotrebujem byť milovaný, ale ak už nebudem mať dosť síl, tak by som sa rád pozrel do zrkadla tak, aby mi nič nevadilo. V osobnom rozvoji a pochopení.
Naplnaju ma koníčky - TV, PC, hudba, jedlo, čítanie kníh, relax, pomáhanie ostatným, atd.
Najviac ma ale naplna moja naboženska viera. Predstava ze sa v tomto živote dá získať za dobre odžitý život posmrtný život je fantastická a človeka to spraví stastným a dá mu to sily do života.
ps. o šťastí keď som bol na strednej asi v druohm ročníku (pekne dávno, 16 rokov dozadu) som písal jednu úvahu. už samozrejme neexistuje ten papier, kde to bolo, ale takéto témy som mal najradšej aby som sa mohol realizovať, pokym som neobjavil o pár rokov birdz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ide o ten proces hladania, hrabania a nasledneho najdenia niecoho super....
a inak ma robí šťastnou škola, pocit, že som milovaná aaa všelijaké maličkosti keď sa niečo super stane, keď ma niekto rozosmeje, keď sa niečo podarí...
je to tak, je to tak, čo si budeme hovoriť
I wanna be adored
Najviac ma ale naplna moja naboženska viera. Predstava ze sa v tomto živote dá získať za dobre odžitý život posmrtný život je fantastická a človeka to spraví stastným a dá mu to sily do života.
Dakujem, aj tebe