A kto si to stastie nezasluzi? Kto si aby si to tvrdil do riti?
Kazdy si stastie zasluzi.
Kazdy si je strojcom svojho stastia
Ty si mozno budes trdit, ze ten a ten je stastny a je taky, ze si to nezasluzi. No on to stastie nemusi brat ako stastie.
Preto zivot nie je svina je to len hra. Aspon podla mna. A uz zalezi len na cloveku, ci ju hra dobre alebo zle a bude si mysliet, ze to stastie nema . Ale ty to stastie mas urcite. len o nom nevies. ani neviem co mam k tejto teme napisat. a ci som sa vobec aj vyjadril k veci
@4 - vyjadril si sa cca ako som chcel ja. Všetci máme svojim spôsobom šťastie. Len si nevážime to čo máme, a závidíme druhým. Vidíš že henten má bohatých rodičov, a myslís si že má šťastie. Ale jeho rodičia zas napr sa ani zdaleka nevyrovnajú tvojim, a zas on si myslí, že ty máš šťastie lebo máš super rodičov. Další má každý týžden inú frajerku, a povieš si - to je lucker, aj ja chcem. Ale on zas by chcel niečo iné, a závidí dalšiemu, kto má trvalý vzťah....a takto by sa dalo pokračovať. takže : Co je štěstí ? Muška jenom zlatá
ja stastie mam aj ked ho nepotrebujem ale vlastne ja ho aj vtedy potrebujemm....ale niekedy mi uleti aj s mojimi vedomostami na kavu...a potom ze kto ma platit ucty? haaa? 5ko!
Netriedme stastie....Podla mna nikomu stastie netrva večne...ani tebe ani ostatnym...a sem tam sa na teba nalepi...ALe ešte máš život pred sebou..a ptm možeš powedat..ci ho mas ci nie...teraz zatial nie..ale moze sa stat ze priletíí=D
nesuhlasim ze kazdy je strojcom svojho stastia lebo su veci co clovek prosto neovplyvni aj keby ako chcel, ale vo vseobecnosti to zhrnul security - ludia maju stastie len si nevazia co maju, a zalezi aj od cloveka, niekomu staci malo aby dokazal byt spokojny a nezavidiet inym a niketo ma toho vela a stale nema dost.a nehovorim len o materialnom.toto je podla mna velmi relativne a este-nikto nema pravo sudit kto si stastie zasluzi a kto nie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Kazdy si stastie zasluzi.
Kazdy si je strojcom svojho stastia
Ty si mozno budes trdit, ze ten a ten je stastny a je taky, ze si to nezasluzi. No on to stastie nemusi brat ako stastie.
Preto zivot nie je svina je to len hra. Aspon podla mna. A uz zalezi len na cloveku, ci ju hra dobre alebo zle a bude si mysliet, ze to stastie nema . Ale ty to stastie mas urcite. len o nom nevies. ani neviem co mam k tejto teme napisat. a ci som sa vobec aj vyjadril k veci