@vanellus ja sa stastie snazim dosahovat tym, ze kazdy den, kazdu sekundu mojho zivota pozorujem vlastne pocity a ked mam nejaky neziaduci tak zistujem preco ho mam, a pokusam sa ho nahradit pozitivnym alebo dospejem k tomu, ze negativny pocit nemal opodstatnenie....kazdy den pracujem na rozvijani lasky, sucitu, tolerantnosti a trpezlivost napr. hnev alebo nenavist su len nedostatkom poslednych dvoch vlastnosti...takato filozofia vyzaduje obrovsku vnutornu disciplinu.....
ucim sa vzdy, pretoze takmer kazdy den nastane nova situacia v ktorej mozem pozorovat a zlepsovat sameho seba....myslim, ze takato vec sa moze ucit kludne aj cely zivot...momentalne sa o to snazim cca. mesiac a pokrok urcite je ale neviem ti ho vyjadrit v % ale citim ze som trochu inaksi a v niektorich situaciach reagujem a riesim ich inak
ja dosahujem svoje šťastie samotou.Ale nie takou ničivou samotou,ale samotou v ktorej sa cítim fajn a som v nej šťastná. počúvam hudbu, robím čo ma baví(maľujem a pod.) ,idem sa prejsť po nábreží ,a nemusím sa nijakou stretávať s myšlienkami(pozitívnymi/negatívnymi) druhých ľudí,jednoducho som,tu a teraz. to je pre mňa šťastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
asi ak budem s niekym, pre kt. budem znamenat vsetkym a aj ona pre mna
Tá otázka mala ale "podotázku" Ako ho dosiahnuť?
Zaujmalo by ma akú to má úspešnosť a ako dlho ti trvalo naučiť sa to...