nemôžem odpovedať píšem obojručne a pri niektorých veciach viac používam pravú, pri iných ľavú (v tej mám viac sily) takže som neidentifikovateľný druh
ľavákov v stredoveku upaľovali pretože si mysleli že je v nich duch diabla keď nepíše pravou...je ich iba 10%....plus sú to geniálni ľudia, akurát len málokto z nich to vie prejaviť, sú väčšinou leniví a spokojní....
ja som ľaváčka obojruká vysvetlenie: ľavou rukou píšem a držím v nej lyžicu ale veľa vecí viem aj s pravou takže je pekné používať obidve ruky nezanedbávam ani jednu
ľavák a sme ukrivdený vsetko co je pre ľavákov (nožnice atd) je drahšie ako pre ľavákov. ale som rád že som ľavák. ale pri jedení držím lyžicu pravou rukou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
len skoda,ze v priemere sa menej dožívaju
ľavákov v stredoveku upaľovali pretože si mysleli že je v nich duch diabla keď nepíše pravou...je ich iba 10%....plus sú to geniálni ľudia, akurát len málokto z nich to vie prejaviť, sú väčšinou leniví a spokojní....
áno, píšem pravou