Myslim to tak, ze napr ako v minulosti si postavili zidia synagogu a bola pekna, tak ci by vam vadilo, ze do nej nemozte ist, ak nie ste zidia a preto by ste ju kritizovali, alebo by ste na to kaslali, hlavne, ze je to pekne a nerobi to potiaze...Alebo teraz ak by si moslimovia postavili nieco vzhladne, ak by z toho nesiel nejaky hluk modlitieb alebo coho...Mozno vas napadnu aj nenabozenske pripady, tak, preto som pisala tu otazku tak vseobecne...
Myslíš to všeobecne, ale možnosti znejú dosť subjektívne
Neprekážalo by mi to, pokiaľ by napr. v noci keď už je nočný pokoj, nerobili rámus... Niečo architektonicky zaujímavé môže dobre dotvárať okolie... a s tým že by som tam nemohol vstúpiť nemám problém žiť, vo veľa objektoch som aj tak ešte nebol.
Nezdá sa mi to moc rozhodnuteľné, keď len viem, že je to pekné a je to určené pre niekoho iného ...
Iste by som neliezol ani do peknej kaviarne, ani do pekného obchodu s luxusnými kabelkami, ale napriek tomu by ma jedno v mojej blízkosti potešilo o dosť viac, ako to druhé.
jedine, co mi vadi su velke zmeny. takze keby taka vec znamenala akukolvek zmenu k horsiemu, tak by mi to vadilo. napr. mesita. pokial by len tak prazdna stala a dotvarala roznorodost mesta, tak by to bolo v pohode. keby z nej ale kazdy den vychadzali davy moslimov a ich zahalenych zien, pozerajucich na mna s opovrhnutim a nepochopenim, tak by som bola za jej zatvorenie a zburanie. nemam rada, ked ine skupiny prichadzaju so svojou "jedinou, najpravdivejsou a najdokonalejsou cestou" a snazia sa hanit a menit vsetko ostatne. robia to vsetky nabozenstva, takmer vsetky alternativne kruhy, kazda mensina.. tak aby som to zhrnula, nevadia mi ine skupiny a ich vytvory, ale to, ze spolu s krasou novych veci prichadzaju aj nove ideologie snaziace sa zo mna spravit zlocinca.
K tomuto len WICCAN REDE: Rob čo chceš, ale neubližuj pri tom. To je prototyp slobody. Alebo ako poveda Gándhí: Milujem svoju slobodu a preto Ťa nechcem zbaviť tej Tvojej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Poprípade, ak to zviditeľní mesto v inom svetle, tak je to super nápad, nie?
Neprekážalo by mi to, pokiaľ by napr. v noci keď už je nočný pokoj, nerobili rámus... Niečo architektonicky zaujímavé môže dobre dotvárať okolie... a s tým že by som tam nemohol vstúpiť nemám problém žiť, vo veľa objektoch som aj tak ešte nebol.
aj keby si ortodoxny fasisti postavili kópiu nieccoho čo bolo zburane po páde 3. ríše tak by mi to neprekážalo a nezáležalo by na kráse toho diela...
Iste by som neliezol ani do peknej kaviarne, ani do pekného obchodu s luxusnými kabelkami, ale napriek tomu by ma jedno v mojej blízkosti potešilo o dosť viac, ako to druhé.
Keď si ortodoxní fašisti niečo postavia, tak ti pošlem fľašu šampanského, aby si mohol oslavovať neexistenciu predsudkov.
a pokiaľ by ta stavba neprekážala niečomu, alebo by bola na najnevhodnejšom mieste, tak možno
jedine ze by si dali namiesto minaretu jedno velke dildo..to by som povolil
(ach)
nechce mi to zobrazit ale ked je to z delet.sk asi je to nieco zidovske :o
hmm hmmm
ale tak synagoga.. zidia sa tu aspon tak nerozkrikuju a nerobia bordelis jak arabi tak mi je to fuk teda..takto verejne sa nic ine napisat neda