Máte skúsenosti s tým, že Vám vyučujúci nadávajú do debilov a idiotov ? Keď sa potichu rozprávate a nerušíte, že vám dávajú len tak zápisy a tvrdia, že ste hluční a robíte bordel ? Spýtam sa takto: zdá sa aj Vám, že vyučujúci si dovoľuvú viac ako by si ma
Nemyslím si , že sa všetci vyvyšujú či ventilujú na študentoch. Alebo ako ty hovoríš, že ich mučia. Tento rok maturujem a ver mi preskákal som v tomto smere všeličo, popri inom aj otvorený konflikt s učiteľkou fyziky ( mohol som byť akokoľvek dobre naučený vždy to bolo za 4 , sťažnosti rodičov u triedneho ani u riaditeľky nepomohli. Na druhej strane mám aj učiteľky ktoré s nami mali a majú vyslovene kamarátsky vzťah. U takých učiteliek máme aj rešpekt. Keď niekto na vás nakričí aby ste ho počúvali budete to robiť? Aleho keď si niekto s vami vybuduje od začiatku vzťah založený na dôvere? Myslím si že práve to ako sa správajú k žiakom odzkladluje aký su to ľudia v realnom živote myslím mimo školy. Či je niekto svina alebo "správny chlap"
No ja uz mam sice po maturite, ale ucitelov nezmenili ti pred nami a ni ty ich nezmenis. Ja som mal na skole chvalabohu vecsinu ucitelov s ktorymi som vychadzal lebo ma potrebovali Opravoval som im PC a tak Ale naslo sa aj hojne vynimiek. Myslim ze ich najvecsi problem je ze vidia mladych perspektivnych ludi, ktory si uzivaju, balia cajky , popr. cajky chalanov, flakaju sa, chodia po disko a tak, narozdiel od nich, povecsinou starych, uz pomaly nepotrebnych ludi, zijucich v rovnakom pravidelnom nudnom kolobehu zivota, vystudovali vysoke skoly a zarabaju menej ako robotnik na linke v peugeote. Je to ich sposob ventilacie na studentoch.
niektory su privelmi subjektivny . .a to nie je dobre sudit ziaka podla toho ako sa oblieka pripadne ako podava svoje nazory . .pripadne ako ich prezentuje . .mali by nas sudit podla toho ake vysledky dosahujeme a len nas ucit nic viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme