Totiz minule som siel domov a citil som vonku 2x (zakazdym inu) akusi - hm, no skôr vôňu, ako pach. Rozhodne nie smrad. Zdalo sa mi to take prirodne, akurat v -5°C neviem, ci to mohlo byt prirodne...neviem to vysvetlit lebo viem si predtsavit prirodne pachy aj v -5, ale tieto vonali tak, ze to nesedelo proste do tej zimy. A vadilo mi, ze som to nevedel rozoznat a ani vychutnat, pretoze neboli silne a ked som sa snazil zhlboka vdychnut nosom, aby som co najintenzivnejsie pocitil, tak som coskoro dosiel do stadia, ked som mal plne pluca a uz som nemohol vdychovat. Tak som rychlo vydychol a znovu vdychoval, lenze coskoro sa mi vdaka tejto aktivite pohybali sople a uz sa mi čuchalo este tazsie...no a tak som zacal byt taky nespokojny. Ale zase viem, ze keby sme vedeli citit pachy aj pri vydychu alebo pri stave, ked mame dychaci trakt neaktivny, tak by to bolo peklo...
nečuchám, keď čuchnem ucítim sa a do sprchy ma teraz nikto nedostane ne... práve teraz to je u mňa téma no.1 som nachladnutý (kašeľ, sople, a pod.) a všetko mi neznesiteľne smrdí ale vždy keď som chorý aj teraz aj v minulosti ... nenávidím to, vraj to môže byť zapálenými dutinami a podobne ... keď som bol mladší vejebabrával som s tým s cukríkmi takými čo bol na obale ľadový medveď ...
Nerozoznám vône (ach)...Proste nemám čuch, možno iba keď je zadymená miestnosť od cigaretového dymu tak to cítim...
Moja mama má slabý čuch, takže som to zdedila .. Ale tak pravda, niekedy to môže byť výhoda Keď niekto okolo začne že "fuj, to je puch, blee" a ja nič necítim
ja mám asi super-čuch a super-sluch, cítim a počujem veci ktoré nikto okrem mňa nevníma (ach) Potom si všetci myslia že som mental. Pri tom tých pár jedincov čo sa občas dá nahovoriť, aby čuchali lepšie, na to nakoniec tiež prídu. Ale som spokojný, je to veľká výhoda
@pubertslatinocelny nie tak, že sa ti záhadne zlepší čuch alebo tak, to nie len jednoducho aby si začal čuchať. Niektorí ľudia totiž zabudli že nos má aj nejaké využitie, takže im treba občas povedať aby ho použili a potom zrazu už cítia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Zaujimava vec, tento cuch.
Moja mama má slabý čuch, takže som to zdedila .. Ale tak pravda, niekedy to môže byť výhoda Keď niekto okolo začne že "fuj, to je puch, blee" a ja nič necítim