Po tom všetkom čo som si preskákala..kto vie..ale v každom prípade som vďačná za každý nový deň a teda za každú novú šancu začať odznova.. vždy sa ráno budím s pocitom, že "áno, aj dnes môžem zmeniť svoj život a spraviť ho krajším" ... pretože môj život nezmení to, že budem na neho nadávať aký je nanič.. musím začať od seba.. to je moja filozofia..
Určite áno. Jasné, že by veľa vecí mohlo byť lepších...ale na druhej strane, keď má človek aj nejaké tie problémy, tak vie lepšie oceniť to, keď je dobre Všetko ide podľa plánu (ťuk, ťuk, ťuk, nech nezakríknem ), a ak pôjde aj ďalej, budem maxi spokojná
@momoglamorous vidis, lebo ti treba mat frajera...ved sama dobre vies, ze priatel iba obmedzuje a partnerov maju iba slabsi ludia, ktori v zivote nic nedosiahnu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a aj tak to nema s tym nic spolocne, ako ludia nicia druhym zivot, ale dobre O__o
A k veci... Mam skvely zivot, nemenil by som ho s nikym.