Áno, som veľmi spokojná, ale dávam 9, pretože vždy je na čom pracovať a ja mám pred sebou ešte celkom dosť práce a pravdepodobne predo mnou vždy nejaký kus roboty bude, pretože moje priority a ciele sa menia a vyvíjajú, v každej fáze svojho života sa usilujem o niečo iné.
Momentálne mi najviac chýba voľný čas na vlastné projekty a aktivity, priateľa a cestovanie, takže pracujem na svojom pasívnom príjme a na svojom skill sete, vzdelaní, aby som si mohla pýtať vyšší MD rate a postupne mohla pohodlne prejsť na skrátený úväzok.
Aktuálne sa mi vôbec nedarí v žiadnej oblasti, všetko mi padá, nič mi nevychádza... ALE ja mam aj tak hrozne rada môj život a napriek tomu čo sa okolo mňa deje, sa cítim spokojne a šťastne - takže si dávam 9/10
8 .. nemozem sa nejak stazovat, konecne je aj teplo ak by som vsak hodnotil dostupnost a ponuku nehnutelnosti tak dam 1 Stale sa je kde posuvat, nieco nove ucit...
Stále sa u mňa nájde, čo mi predsalen chýba a mohol by som menovať hneď, no keď si neurobím aspoň sám šťastný život s úplných maličkostí, tak mi ho asi nikto iný nespraví.
*z
Ale tak dávam 5, lebo sa teším z kvietkov a prírody. Keby ste sa ma to opýtali v zime, tak by som bol skeptickejší, lebo by nebolo tak roboty a myslel by som na to ako sa nudím a ako mi je samému zle.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Momentálne mi najviac chýba voľný čas na vlastné projekty a aktivity, priateľa a cestovanie, takže pracujem na svojom pasívnom príjme a na svojom skill sete, vzdelaní, aby som si mohla pýtať vyšší MD rate a postupne mohla pohodlne prejsť na skrátený úväzok.
a elektrikar
a zopar zivotnych dilem mam co sa byvania tyka
inak som spock
Ale tak dávam 5, lebo sa teším z kvietkov a prírody. Keby ste sa ma to opýtali v zime, tak by som bol skeptickejší, lebo by nebolo tak roboty a myslel by som na to ako sa nudím a ako mi je samému zle.
a na elektrikara ti dam kontakt
aaaa nakoniec som elektrikara zohnala, uz len rozbit kachlicky a moze dojst