je mi ok, mohlo byt lepsie a aj (o dost) horsie. byvam v prahe, ked si najdem stabilnu pracu, budem kus spokojnejsia a kludnejsia, dufam, ze si vytvorim nejaky normalny denny rezim.
napadá má hláška z perinbaby: " O šťastie treba bojovať." Ale nemám pocit že život je spravodlivý a odmeňuje každého podľa toho ako bojuje... Ja sa nemám najhoršie, ale sláva to tiež nie je.
Zijem vo svojom svete kde je vsetko (takmer) genialne, ale ked sa mam vratit do reality tak je to des, vztahy s ludmi a podobne neviem sa spravat normalne
ide o náladu alebo o celkové zhodnotenie materiálno sociálno finančného zabezpečenia v tejto krajine a v konkrétnej domácnosti v ktorej žijem? ... To sú 2 odlišné veci ktoré si ľudia veľmi často mýlia ak sa bavíme o šťastí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A nemám rád šťastných ľudí!
@chanteuse zaujimalo by má že čo s tím má genetika ? Teda je mi ľúto pokial si zdedila nejakú chorobu.
Sviatky boli tiež uplne super po novom roku mi kusok chybala ale teraz paráda