asi 30% si seriem sama...potom 25% ide dole kvôli mojej povahe, 15% pre rodičov...zvyšok by som teoreticky bola spokojná...čiže to mi vychádza na 30% života aký chcem mať...smutné...
nie som na tom zas najlepšie.. ale sú na tom aj oveľa horšie ako ja.. v podstate sa až tak nemám veľmi na čo sťažovať.. až na pár drobností.. takže.. v podstate aj som
šťastie je vrtkavé.... a nemôžem povedať, že všetko je tak akoby som chcela.. a že mám dôvod povedať, že som totálne šťastná a spokojná so svojím životom.................... pár podstaných veci vedúcich k šťastiu "mojmu svetu" chýba!..
v živote som prežil 3 mesiace akého takéto šťastia. bolo to po maturite. prijatý na školu, žiadne povinnosti, len zarábanie a následné rozbíjanie peňazí. odvtedy ani odvtedy som nemal pokoja
áno, občas preklínam moje bytie na svete a občas mám pocit, že ma asi všetko neznáša, sú dni kedy som smutná, nešťastná, veci sa mi nedaria ...
ale potom sú dni, kedy si poletujem po byte od radosti, mám ľudí ktorý mi vždy trochu svet prikrášlia a nasadia na chvíľu ružové okuliare a urobia život krásnym.
takže áno, ja som vo svojej podstate vo svojom živote konečne šťastná
....dokým nevylejem poslednú kvapku tušu,dokým sa nespália všetky knihy ktoré mám rád,a budem mať rád,dokým bude padať sneh,dokým budú existovať zlaté listy,bude a je všetko v tom najlepšom poriadku,..a ja sa na tie listy možem spoliahnuť.
Šťastná budem až keď vypadnem z tejto zasr***j diery niekam, kde je po celý rok teplo, kde sú normálne obchody, kde sú pekní a milí chlapci, kde ľudia nepoznajú stres.... ooo áno..Florida/LA...
nehovorim ze som velmi stastny ale zas nemam depky s tym ako hrozne na tom som ano nie je to perfektne ale povedala som si ze budem dokonca aj viac optimisticka a nebudem na zivote hladat len to zle.. inak tak pred polrokom by som mozno zvolila to nie. ale myslim ze je plno ludi ktori maju horsi zivot ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
237 komentov
Raz mi jeden kamarat povedal, ze stastie si clovek musi vybojovat a potom si ho zasluzi
. . . ale ak by som nemal robotu, ale mal kazdy mesiac dobre zaplatene bolo by to na 75% O.K. a aj s usmevom
Inak som spokojná so svojim životom..
Tak áno som šťastná... som zdravá *klop-klop*...tak nemám dôvod byť nešťastná...
Na druhej strane, áno mávam občas problémy, ktoré ma robia smutnou... ale to je život... ktorý je boj a ja sa mu nemienim podriadiť
ja sa pokusam v niecom najst moju osobnost.. nieco co by mi slo.. comu by som sa mohol venovat.. take veci dost naplnaju..
ale potom sú dni, kedy si poletujem po byte od radosti, mám ľudí ktorý mi vždy trochu svet prikrášlia a nasadia na chvíľu ružové okuliare a urobia život krásnym.
takže áno, ja som vo svojej podstate vo svojom živote konečne šťastná
to kazdy takto klesa na cene..nie si sám
That s my opinion...