Jasné že nie! Poviem to hneď - nemám rada deti, mám k nim strašný odpor, nepomôžem si.. neznášam detský plač a všetko okolo toho, ale takto by som to nikdy neriešila..predsa je to siahanie na čísi život a ani po kresťanskej stránke to nie je správne.
aj ja som to prečítala ako interrupciu : a čo sa týka interpunkcie - používam ju mne sa tak lepšie píše (možno preto že som chodila rok na OA a mali sme predmet že obchodná korešpondencia a tam sa proste mäkčene,dĺžne písať musia), osobne mi nevadí, keď niekto píše bez nej ale ja to už proste nedokážem u mňa to ide nejak "automaticky"
nepáči sa mi, že človek môže rozhodovať o tom, či jeho dieťa bude žiť alebo nie.. je to tvor čiže nemá právo ho zabíjať.. a bolo by mi napríklad uplne jedno že by som mala 20 detí alebo čo.. alebo že aj keby som nemala peniaze alebo dačo, vždy existuje nejaká možnosť :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
veta: "Oslobodiť, nemožno zabiť"
a "Oslobodiť nemožno, zabiť".
Bez tej čiarky asi trocha zmätok, či?
najlepsia kombinacia interpunkcnych znamienok
a ja som si myslel že to bola interupcia
nevhodne postavená otázka