Takto, ja som si dnes kúpil mikinu, tak na rýchlo, ale je mi to trošku tesné, tak neviem či mám ísť vymeniť o číslo väčšie alebo stačí keď sa to vyperie že sa to trošku roztiahne
@3 ahaaa tak to neviem no, ci sa da pranim roztiahnut ale ak ju roztiahnes takym sposobom, aj tak ktovie, ci ti bude - aj ked roztiahnuta - pasovat...radsej skus vymenit za vacsiu, alebo za nieco ine, co ti bude dobré hoci mne by sa tiez nechcelo chodit do obchodu zase a este vyberat a skusat
@patofbc zober to z toho ženského hľadiska, žena najprv roztiahne, potom stiahne a nakoniec ťa udá, že si ju znásilnil, lebo si ju nekvalitne pretiahol.......filip
scvrkne, kde je v prevahe bavlna...tak sa to scvrkne..ja som si takto davala prať mikinu...a dobre som si ju doje**ala...a nestala 1euro dobre ti radim...chod radšej vymeniť!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@acvd43xa7w
Takto, ja som si dnes kúpil mikinu, tak na rýchlo, ale je mi to trošku tesné, tak neviem či mám ísť vymeniť o číslo väčšie alebo stačí keď sa to vyperie že sa to trošku roztiahne
Ale neodporúčam, môže sa to roztiahnuť veľmi alebo bude mať zvláštny tvar.
Takže najlepšie by bolo ísť vymeniť, budeš mať istotu, že tú mikinu budeš nosiť a nezničíš si ju kvôli tomu, že ju chceš roztiahnuť.
...ale výsledok bude taký neforemný
choj to vymeniť