Ahojte prosím môžete sem napísať niečo čo zaberá proti štiepeniu a lámaniu nechtov? Mám taký problémik že nechty mi narastú pol milimetra a hneď sa začnú štiepiť a zmäknú tak že sa až zlomia. Proste poraďte mi niečo lacnejšie čo môžem použiť aj keď mám 11
jj, papaj zinok aj na vlasy je dobry, normalne si kup v lekarni balenie zinku a kazdy den zjedz jednu tabletku aj ja ho beriem a dovtedy som mala kucerave vlasy, ale nove co mi vyrastaju, okolo 4-5 cm (vlastne tolko mesiacov ho jem) su o dost rovnejsie
@hermes zinok je fajn, ale radšej ako z lekárne sa poobzeraj, v ktorých potravinách sa nachádza
Chlórovaná voda ich môže nadmerne vysušovať, takže tak ako kožu aj nechty musíš ošetriť ... jednoduchý domáci recept je olivový olej s trochou citrónovej šťavy a nechty si v ňom máčať, ak to budeš pravidelne opakovať aspoň raz do týždňa, výsledky by sa mali dostaviť.
ahoj mne pomáha citrón a olivový olej , tým citrónom si potri nechty a prelakuj lakom na nechty , posilní ich to a olivový olej vyživý kožičku okolo nich , lebo platí také pravidlo , že keď máš peknú kožťičku okolo nechtov tak sa ti nebudú štiepiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A myslím,že existujú aj nejaké posilňujúce laky na nechty
Chlórovaná voda ich môže nadmerne vysušovať, takže tak ako kožu aj nechty musíš ošetriť ... jednoduchý domáci recept je olivový olej s trochou citrónovej šťavy a nechty si v ňom máčať, ak to budeš pravidelne opakovať aspoň raz do týždňa, výsledky by sa mali dostaviť.