Neviete čo sa udialo v predošlí deň, neviete prečo ste prišli do kuchyne, neviete čo ste chceli povedať človeku ktorého ste práve oslovili? Stáva sa vám to, alebo aj na toto ste zabudli?
Jasne stava stale aj ked to co sa stalo v predosli den si vacsinou nepamat preto lebo som bol najebany ale toto ze idem pre nieco alebo idem nieco povedat a zabudnem a podobne to sa mi stava kazdy den
co sa tyka medziludskych vztahov, tak zabudam stale - zabudnem meno niekoho, koho som prave stretla, zabudnem pribeh, co mi hovoril, ked stretavam ludi na streame, tak si ich pletiem medzi sebou
ale co sa tyka technickej sfery, tam mam sloniu pamat, ked si nieco precitam, tak si to zapamatam, zapamatam si, ako vyzerala stranka, na ktorej som to citala, za akych okolnosti som to hladala..
odovodnujem si to tym, ze niekedy je hlava uz proste prilis plna a musi sa rozhodnut, co si chce nechat a co nie. a kedze ludia odchadzaju, ale vedomosti su navzdy, tak..
keď som veľmi prepracovaná, alebo unavená, stáva sa mi, že v polke vety neviem, čo som šla povedať a hneď zabúdam, čo povedali iní ľudia.. ale obvykle si spomeniem, keď sa poriadne vyspím
Stalo sa mi, že som raňajkovala, išla následne odniesť tanier do kuchyne a ako som vyšla z kuchyne seriozne som sa spýtala, čo budeme raňajkovať bez toho, aby som si uvedomila, že som práve dojedla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
co sa tyka medziludskych vztahov, tak zabudam stale - zabudnem meno niekoho, koho som prave stretla, zabudnem pribeh, co mi hovoril, ked stretavam ludi na streame, tak si ich pletiem medzi sebou
ale co sa tyka technickej sfery, tam mam sloniu pamat, ked si nieco precitam, tak si to zapamatam, zapamatam si, ako vyzerala stranka, na ktorej som to citala, za akych okolnosti som to hladala..
odovodnujem si to tym, ze niekedy je hlava uz proste prilis plna a musi sa rozhodnut, co si chce nechat a co nie. a kedze ludia odchadzaju, ale vedomosti su navzdy, tak..
v opačnom pripade vždy keď sa mi to stane tak sa veľmi sústredím a vždy prídem k tomu momentu v pamäti ktorý chcem nájsť