prečo by si mala obmedziť isté potraviny? to je len ďalší výmysel....ja som čítala takýto článok a stravovaní podľa krvných skupín a podľa toho by som nemohla jesť niektoré ovocie a ani zeleninu ...a toto je už čo za somarina ? nejesť zdravé veci ?
viac menej zereme vsetci doma podla toho ja natom nic nevidim kedze so svojim travenim mozem zozrat aj kable so slahackou ale mama hovori ze sa citi lepsie ze jej nebyva tazko a tak
alebo napríklad toto tu : Vzdajte sa: sladkých limonád, prisladených ovocných džúsov, mliečnych výrobkov, kefíru, syrov, šunky, chleba, pečiva, strukovín, müsli , čierneho čaju, zemiakov, kelu, karfiolu, mandarínok, pomarančov, špargle, horčičných semiačok, kečupu, majonézy a všetkých vyprážaných jedál.....tak potom čo mám jesť keď nesmiem ani obyčajný CHLIEB ?
@flascha tak ked ti to vyhovuje, tak sa stravuj podľa krvných skupín, mne sa tiež po prvýkrát zdal nápad celkom dobrý, ale keď som si to pozrela podrobne, no tak nehrozí aby som sa dala na takéto stravovanie, veď by som nemala čo jesť !
už len to že by som sa mala vyvarovať pšenice... veď z čoho je v)čšinou múka? zo pšenice! takže odteraz žiaden chlieb, rožky, koláče, keksy... budem jesť salámu samotnú či čo? (ani to nemožem, aj v tej je múka)
@flascha je to strašná somarina. mám doma o tom náhodou aj knihu a totálne nič na mňa nesedelo. ani to čo si ty teraz pastla. ja som A a podľa tej knihy mi akékoľvek mäso robí zle, lenže hahaha, ja som strašný mäsožravec, taktiež sa mi obed bez mäsa neráta. a nemám žiadne stravovacie ťažkosti.
kukuricu milujem v akejkoľvek forme. fazuľová polievka mojej babky je jedna z mojich najobľúbenejších. šošovicovú polievku varím pomerne často a chutí mi. kapusta - OMG! kapustnica, knedlo vepřo zelo, segedín - no čo by som bez tohto robila! kelová polievka je tiež super karfiol nejem často, ale nemám proti nemu vôbec nič.
takže ako som sa tak rozpísala, zistila som, že by som asi nemala čo jesť!
a len tak na dôvažok - neuznávam žiadne takéto divotvorné systémy chudnutia - proste výdaj energie musí byť väčší než príjem a môžeš jesť, čo sa ti zapáči. a keď už niečo, tak delená strava.
@flascha Je to nezdravé, nemáš DOSTATOČNÝ prísun živín, proste hlúposť, to viem zo skúseností/nie mojich, aby som Ťa neuvidela do omylu/ Jednoducho daná osoba skolabovala, vyschla ako sušienka a musela nejakú dobu ostať v špitáli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
v tomto pripade by som odporucil prave spominane kable so slahackou... tie, zda sa, neboli zahrnute v zozname
Napríklad taká skupina A.
Zakázané potraviny: pšenica, kukurica, fazuľa, šošovica, kapusta, karfiol, ružičkový kel, listová horčica.
Potraviny podporujúce váhový úbytok: riasy, morské produkty, soľ, pečienka, červené mäso, kel, špenát a brokolica.
Z tých zakázaných mi asi 3/4 vecí ani nechutí. O 0-ke sa hovorí, že sú to typickí mäsožravci. Pravda. Obed bez mäsa sa mi ani neráta.
Skrátka, má to niečo do seba.
Už len z toho dôvodu je to hovadina. Ja som 0 a mám tam napísané:Ľudia s nulkou sú ako stvorení pre živočíšne a mliečne výrobky a fyzickú aktivitu
A pod tým mám vzdajte sa: mliečnych výrobkov, kefíru, syrov, šunky
Hovadina strašná.
A toto čo si napísala: Napríklad taká skupina A.
Zakázané potraviny: pšenica, kukurica, fazuľa, šošovica, kapusta, karfiol, ružičkový kel, listová horčica.
kukuricu milujem v akejkoľvek forme. fazuľová polievka mojej babky je jedna z mojich najobľúbenejších. šošovicovú polievku varím pomerne často a chutí mi. kapusta - OMG! kapustnica, knedlo vepřo zelo, segedín - no čo by som bez tohto robila! kelová polievka je tiež super karfiol nejem často, ale nemám proti nemu vôbec nič.
takže ako som sa tak rozpísala, zistila som, že by som asi nemala čo jesť!
a len tak na dôvažok - neuznávam žiadne takéto divotvorné systémy chudnutia - proste výdaj energie musí byť väčší než príjem a môžeš jesť, čo sa ti zapáči. a keď už niečo, tak delená strava.