Ahojte... Som deviatacka a rozhodujem sa na aku skolu mam ist . Neviete aka je ta skola ?? Rozhodujem sa medzi gymnaziom a touto skolou (Porad- pravo a podnikanie).. vyzera celkom dobre a myslim ze je to lahsie ako gympel. Ale neviem ci by ma potom bavilo
Ak si z Popradu, tak na gympel určite enchoď, aj keď máš samé jednotky pretože tu, aj GPUK, aj GPDT sú úplne na nič, iba bilingválko, ale to asi nebudeš chcieť sa drviť 5 rokov nemecký jazyk.. a to právo a podnikanie.. chodí mi tak kamoška, minulý rok bola prváčka, a vravela, že tam má nenormálne veľa učenia, že po nociach nepsáva, lebo furt niečo majú, niečo ťažké... pozri, všetky stradné školy sú ťažké, ak chceš mať jednotky, takže si vyber to, čo ťa baví
právo je ovela, ovela tažšie ako gympel .. gympel máš úplne na nič ani nie že na nič..ale tam nemáš prax, furt sa učíš to isté dokolečka a anemáš ani odbor... určite cho´d na njeakú odobrnú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty