Ahojte, na druhý rok si musím vybrať školu, lenže nechcem ísť na žiadnu školu tu na Slovensku. Chcem ísť do Anglicka alebo USA. Na komunitnej sieti som sa radil S takým Američanom. Ten mi povedal že mám ísť na UCLA - University of California LA. al
chorí ste z tej Ameriky ... keď už tak strašne chceš študovať inde sú školy aj v blízkych krajinách ... Amerika Amerika ..nie všetko je ako vo filme ..ale šak čo, aj tak ti to budú platiť rodičia .
@lilnicole s tým školným by som nesúhlasil tak úplne, niesú také ohromné.. dosť záleží od školy akú si vyberieš. Záleží od programu aký má daná škola (tj. international Diploma etc) ... nie všetky školy sú len pre miestnych a niektoré dokonca uvítajú skôr zahraničných študentov. Ale každopádne musím súhlasiť, že aj keby si šiel na Harward, tak slovenský deviatak bude chytrejší ako ty
urcite najprv kontaktuj nejaku agenturu napr. student agency poskytuje vymene pobyty v usa, 1 rok ta vyjde na cca 6000eur na pol roka nechod pretoze taka podobna cena sa pohybuje okolo toho tiez -.-
@10 a este nieco mozes si vybrat preferovanu oblast kde by si chcel chodit do skoly v akej oblasti, napr. california atd ale tam sa uz plati poplatok zato
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Rovno sa vráť na základku a máš
urcite najprv kontaktuj nejaku agenturu napr. student agency poskytuje vymene pobyty v usa, 1 rok ta vyjde na cca 6000eur na pol roka nechod pretoze taka podobna cena sa pohybuje okolo toho tiez -.-