Tak v prvom rade asi podľa známok,kde má človek šancu sa dostať a kam nie. Ak máš tak dobré známky,že ťa zoberú kamkoľvek,tak potom rozmýšľaj o tom,v čom si dobrá a čo chceš v živote robiť,či chceš ísť aj na výšku alebo nie.
A neviem, ja som do poslednej chvíle menila prihlášky, absolútne som nevedela, čo robiť a kam ísť... išla som nakoniec na OA, ale mala som prihlášky aj na grafika, aj na gympel, aj na priemyslovku, aj na soš podnikania, aj na hotelku sa mi zdá dodnes neviem, ako by som dopadla, keby napokon vyhrala iná škola, možno by som bola teraz úplne inde... Ak máš aspoň trocha predstavu, čo by ťa bavilo a chcela by si sa tomu venovať, drž sa toho
Chcela som ist na SOS, rodicia zatrhli, VDAKABOHU, tak som si vybrala z gymnazii v meste podla kriterii typu prestiz, poloha, promosracky na webe skoly, budova..
Dobre som si vybrala, kebyze mam teraz 15, idem na one gymnasium, lebo sa to tam pokurvilo riadne, ale ja som spokojna
Moje prvé vyberanie školy bolo užítkové výtvarníctvo, potom propagačné výtvarníctvo, po panike rýchlo drevárka, nakoniec ma zobrali na lesnícku ale tam sa mi nechcelo, čiže ma prijali na elektro, no zobral ma aj gympel, čiže tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A neviem, ja som do poslednej chvíle menila prihlášky, absolútne som nevedela, čo robiť a kam ísť... išla som nakoniec na OA, ale mala som prihlášky aj na grafika, aj na gympel, aj na priemyslovku, aj na soš podnikania, aj na hotelku sa mi zdá dodnes neviem, ako by som dopadla, keby napokon vyhrala iná škola, možno by som bola teraz úplne inde... Ak máš aspoň trocha predstavu, čo by ťa bavilo a chcela by si sa tomu venovať, drž sa toho
Dobre som si vybrala, kebyze mam teraz 15, idem na one gymnasium, lebo sa to tam pokurvilo riadne, ale ja som spokojna