keby som stretla ježiša na ulici ...tak by som asi omdlela najprv ..keby som sa prebrala a bol by tam tak by som sa spýtala ,či je všetko pravda o tom ,čo sa o ňom vraví ....druhá ....že prečo stvoril ten svet takto otrasne ?a tretia ...dokedy bude ešte svet existovať ....
haha ste strašne vtipný. hlupáci. neviem či som 100% veriaci, ale asi by som mu najprv poďakoval za to, že sa mám na koho obrátiť keď prežívam ťažké chvíle, že často býva mojou poslednou nádejou(keď na to dojde, človek často v komunikácii s Bohom používa slova iba "prosím a prečo"). a potom, či sa so mnou neodfotí
ten druhy riadok pochopim.... vierou v boha sa snazis odlahcit svoj dusevny stav sposobeny tym, ze predavas telo za peniaze a urobit zo seba nieco viac ako si OK
1. fakt sa ti to oplatilo? prežiť si na zemi toľko bolesti len aby sa v tvojom mene celý zvyšok histórie viedli vojny, vyvraždili milióny ľudí, a vymyli mozgy miliardám ľudí ktorých potom elitári vyhlasujúci sa za tvojich nasledovníkov (a božích "prorokov") vykorisťujú pre vlastný prospech?
2. naozaj si bol taký naivný a veril že to na niečo bude?
3. si stále taký naivný že by si to spravil znova?
@zajko30 Ty si s tým nedáš pokoj? už som ti predsa písal že ja som Ja a nie On. Chceš si ma snáď prísť pozrieť do PD? ...ale musím sa priznať, že si ma s tým celkom potešil kebyže si ma priradíš k schizovi, frlovosi a pod. to už by bolo so mnou horšie
ubohá anketa, chod sa vysmievat moslimom prajem ti to z celéo srdca, ked ta pošlu potom v balíku domov po čiastiach poprípade vyhodia do vzduchu tvoj dom ty magor!!!!zannie TS
@druheja tentoraz si a teraz ty mňa rozosmial, to tvoje druheja bolo myslené o rozpoltenosti osobnosti, t.z. že človek sa hra na iného aky v skutočnosti je...........
nesmieš si toľko namýšľať, poznám ťa už dlho a viem to posúdiť na rozdiel od druhých, okamžite pri tvojom fake.........
ale ako som už písal, mne je to jedno....bodaj by si žil večne ako Matuzalem a svojím humorom by si ma stále rozosmieval.....
@zajko30 náš spôsob písania narozdiel napr. od takej japončiny používa vo vetách zázrak menom medzera, preto sa správne píše druhé ja a nie druhéja
a písal som ti - chceš si ma prísť pozrieť do Prievidze? poď, P. J. Šafárika, stačí keď prídeš pred školu, taký sexsymbol ako ty si už ľahko na ulici všimnem
ak by si každý človek viac uvedomoval, že každý deň stretáva tisícky ľudí čo majú svoje problémy, trápenia, otázky na ktoré nenachádzajú odpovede a snažil by sa tých ľudí pochopiť, alebo to nechať tak, kedže nemôžme pomôcť každému, tak by bol svet zase o kus lepší...
neviem.... asi nic ale ako náhle ako by som ho videla vystrčila by som pravicu do predu (žiadna totalistická teoria ), vykríkla " do nekonečna a ešte ďalej" a za behu by som vyskočila a čakala čo príde
1. Keď si už taký spravodlivý ako sa hovorí, tak prečo tí ktorí si zaslúžia mať niečo viac vďaka svojmu správaniu a tomu akí sú trpia a umierajú a tí ktorí zabíjajú a ubližujú iným majú nádherný a dokonalý život?
@peter_piper vieš, nenapísal si ktorého konkrétne Hispánci používajú meno "Jesus" celkom často, snáď v každej rodine je aspoň jeden taký. A vďaka menšine určite už aj u nás na Slovensku bude zopár Ježišov. Po svete ich môže behať tak milión celkom určite
Ked by som ho uvidel, nepýtal by som sa či to je on. Vedel by som to hned z fleku a aj ostatní by ste to vedeli či ste, alebo nieste veriaci. Takže ked by som mal len tri otázky, prve tri by boli asi:
1.Môžem sa ťa niečo spýtať? (predpokladám, že odpoved bude ano)
2.Chcem vedieť odpoved na moju dalšiu otázku?
3.Kedže ta vidim, je už koniec?
-ak by na druhu otázku odpovedal nie, tak by som povedal, ok, tak ju menim za:
3.1....vlastne tiež niečo ako či môžem zmeniť svet tak ako on, alebo v tom zmysle.... i ked aj foto by sa šiklo
@druheja hmm...tak sa nad tým poďme zamyslieť...položil som absolútne jednoduchú otázku, v ktorej je jasné, na čo sa pýtam..naozaj si myslíš, že by som tam mohol myslieť nejakého hispánskeho Jesusa? alebo sa len snažíš predviesť svoje znalosti mien ostatných krajín?
@peter_piper veď áno, práveže je úplne jasné na čo sa pýtaš - čo sa opýtam Ježiša keď ho stretnem na ulici. Akéhokoľvek Ježiša, žiadneho si presne neurčil. Takže napr. keby sa nejaký môj kamoš volá Ježiš, opýtam sa ho kam kráča (quo vadis ), čo robí, možno ako sa má...
Ja ale samozrejme veľmi dobre viem ako si to myslel, pýtaš sa na Krista. Ja len idem po vzore politikov, podnikateľov, právnikov... robím presne ako sa píše, kde to nie je presne vymedzené môže platiť čokoľvek
@druheja no vzhľadom na to, že žijeme v tomto konzervatívnom štáte a polovica ľudí tu možno ani nevie, že Jesus je bežné meno, by bolo trochu zbytočné ho konkrétne menovať..nepoužil som predsa meno palo, jozef, alebo zuzka...pýtam sa proste na Ježíša a túto otázku by zrejme normálne chápali aj hispánci, bez toho, aby sa pýtali, ktorého myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
116 komentov
Si prijebaný?
Dáš si láskavo facku?
Ako veľmi?
Bolí to?
Zvyšné dve by sa odvíjali od jeho odpovede.
nie si ty Ježiš?
fakt si?
naozaj ma neklameš?
prosím? asi som nerozumela
zopakuj to ešte raz a vyspeluj
Jebe mi?
Jebe ti ?
Asi to, čo ma prvé napadne...
A ideš so mnou?
No vidis parada, inak ja som Mišo
Prečo si stvoril tento svet taký aký je?
Neviem, niesom veriaci, ale cca základy viem a.. nieje náhodou ježiš iba boží syn?
Čo znamená že on svet nestvoril?
Necítite sa poniektorí trochu kokotno?
nespýtam sa ho nič. na čo by mi to malo byť?
2.)Jak še maš? Ja menovat Borat.
3.)FUCK YOU BRAŇO MOJSEJ?
A co je to ta lema?
tretia otazka bude ci sa s nim mozem ofotit
2.)kde cele tie roky bol
3.)ci je uz nacisto prijebany
tak by som sa asi spytal, ci je fakt koniec sveta
a ci mozem s nim travit cas
a tretiu neviem
a necakam, ze neveriaci budu nejak zvlast uctivi k takejto teme (hoci by som bol tomu rad), ale vyslovene stupidne komenty plne nadavok...to hadam nie
dobrá tráva ne?
pýtal som sa ťa už niečo?
Bude v Nebi Cloud Computing ?
Je mozne oklamat casopriestor ? ze by som si tu travu z buducnosti daroval a nemusel ju kupovat..
No poprosil by som ho nech mi napravi stol kedze je tesar.
očarujúce.
ak niekde stretnem človeka opísaného vyššie, budem si myslieť, že ide na maškarádu a neopýtam sa nič.
ak budem vedieť, že je to Ježiš... na to neviem odpovedať, keďže je to hlúposť a neviem si to nejako predstaviť
radšej naprav svoj stôl svojim svedomím a nepros Stvoriteľa o pomoc ale o odpustenie.........filip
Spýtala by som sa ho či je to fakt naozaj on ...
a potom by som sa asi len rozplakala, hodila sa mu do náručia a povedala mu odpusť
ten druhy riadok pochopim.... vierou v boha sa snazis odlahcit svoj dusevny stav sposobeny tym, ze predavas telo za peniaze a urobit zo seba nieco viac ako si OK
Ale ten prvy riadok fakt nechapem.
2. naozaj si bol taký naivný a veril že to na niečo bude?
3. si stále taký naivný že by si to spravil znova?
takže o čom sa tu bavíme.........filip
Nemusíš ma zavináčovať, hluziho mam v obľúbených a keď som videl že reaguje na teba...
btw: @53 "to tvoje druheja..."
nesmieš si toľko namýšľať, poznám ťa už dlho a viem to posúdiť na rozdiel od druhých, okamžite pri tvojom fake.........
ale ako som už písal, mne je to jedno....bodaj by si žil večne ako Matuzalem a svojím humorom by si ma stále rozosmieval.....
filip
a písal som ti - chceš si ma prísť pozrieť do Prievidze? poď, P. J. Šafárika, stačí keď prídeš pred školu, taký sexsymbol ako ty si už ľahko na ulici všimnem
My nie sme ta ista osoba , ale kludne si to mysli lebo mne nevadi ked si ma niekto pletie s niekym tak inteligentnym
Za druhe moja osobnost je len jedna to ta ubezpecujem.
ak by si každý človek viac uvedomoval, že každý deň stretáva tisícky ľudí čo majú svoje problémy, trápenia, otázky na ktoré nenachádzajú odpovede a snažil by sa tých ľudí pochopiť, alebo to nechať tak, kedže nemôžme pomôcť každému, tak by bol svet zase o kus lepší...
možno väčšina, polovica, menšina...ale vždy sú aj tí "iný ľudia". Preto netreba zúfať ale dúfať...nedáme tsky?
Nepríde Ti ponižujúce brať na seba podobu človeka?
Prečo nechávaš ľudí v klame "pravej viery"?
2.Skutočne odpustíš,ikeď tak veľmi ubližujem iným?
3.Čo mám robiť,aby som svet spravila lepším,čo je mojím poslaním?
Potom by som ho asi objala a poďakovala mu za úplne všetko,čo robí pre tento svet napriek tomu,ako mu svet ubližuje.
2. čo z toho, čo tebe popísali je pravda?
3. fakt si myslíš, že si syn boží, či to bereš všeobecne?
2. prečo musia africké deti trpieť?
3. ako sa správne rozhodovať?
Ty vole, nechces si oholit tu bradu nech vyzeras mladsie nez cca 2040 rokov?
Inak vies, ze aj ja som Jezis?
Prečo si pomiatol niekoľko miliónov ľudstva?
Nechceš ísť naspäť, odkiaľ si prišiel?
ja by som sa ale opýtala:
ako je to naozaj?
čo v živote dosiahnem?
môžem ešte pár otázočiek?
nemáš náhodou v krvi veľa železa???
1. Keď si už taký spravodlivý ako sa hovorí, tak prečo tí ktorí si zaslúžia mať niečo viac vďaka svojmu správaniu a tomu akí sú trpia a umierajú a tí ktorí zabíjajú a ubližujú iným majú nádherný a dokonalý život?
Odpoveď na túto otázku by mi stačila...
kam ideš na dovolenku?
neskočíme na kávu brácho?
1.Môžem sa ťa niečo spýtať? (predpokladám, že odpoved bude ano)
2.Chcem vedieť odpoved na moju dalšiu otázku?
3.Kedže ta vidim, je už koniec?
-ak by na druhu otázku odpovedal nie, tak by som povedal, ok, tak ju menim za:
3.1....vlastne tiež niečo ako či môžem zmeniť svet tak ako on, alebo v tom zmysle.... i ked aj foto by sa šiklo
2. Už je ti lepšie ?
3. Hej kde si ?!
Ja ale samozrejme veľmi dobre viem ako si to myslel, pýtaš sa na Krista. Ja len idem po vzore politikov, podnikateľov, právnikov... robím presne ako sa píše, kde to nie je presne vymedzené môže platiť čokoľvek
Kto sem dal to zrkadlo?
kto ti povedal aby si robil to co robis a kto to povedal jemu?
kam ides?
2,on nestvoril nikoho,on bol sam stvoreny,takze zase ste sa dodrbali
3,sa zamyslite nad sebou vy vsetci,co tu zadavate take blbe otazky a su k tomu este ovela blbsie odpovede
a potom,ze preco je ten svet taky sprosty... ja sa cudujem,ako niekto moze vobec riesit nieco take :/
Iba jediná vec.. Kam odvádzaš všetkých tých, ktorý zomrú?
A prečo som blondína?
Tak ty nevieš?
♥ Hawk!
pýtaš prvé kolo?
ešte si dáš ?
A ešte trocha?
A ešte trocha?
-Ale pravdu, fakt máš deti?
-S koľkými si spal?