mne sa hororové sny ani tak nesnívajú, skôr také mysteriózne ale asi by som ich nechcela zažiť....raz sa mi snívala taká vec, že som sa celou cestou do školy furt musela obzerať, či niekto nie je za mnou....brr
@divna Priamo do mňa neudrel ale do 4 metrového stromu pod ktorým som stál. Cool to bolo až keď som zistil že ostatný ľudia ktorí tam so mnou boli žijú, čo bolo hneď potom ako som sa prebral na zemi a začal sa mi vracať zrak. Nahluchnutý som bol ešte pár dní. Spomínam na to doteraz fakt sranda
Nemam masiarske sny (napr. nikdy krv, vrazdy), ale psychologicky hororove. Strach je fascinujuci, a momentalne iba v snoch dokazem citit atavisticky primalny strach evolucne zadrotovany do ludskeho mozgu. V reali by som ho mozno pocitil zoci voci nejakemu velkemu psovi ceriacemu zakrvavené zuby.
Ja mávam mäsiarske sny väčšinou si to v nich odskáčem ja. Raz sa mi snívalo že ma po hore naháňajú vojaci zastrelili a totálne rozsrieľaného ma priviazali na kapotu auta ako to robia americký poľovníci vo filmoch z vysokou zverou a doviezli ma takého domov.
@divna To čo sa stalo mne nebol sen ale realita . Najintenzívnejší zážitok aký som kedy zažil. Ak by som si bol istý že by sa mi nič nestalo tak by som to chcel zažiť znova stálo to zato.
@sugy1 Ak toto narusilo tvoju krehku psyche, je tvojim velkym stastim a milosrdenstvom osudu, ze netusis, co sa odohrava v mojej hlave, inak by si viac nezazmuril oka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
kebyže mne sa dejú tie sny, čo sa mi snívajú, tak sa buď doserem od strachu, alebo sa zbláznim alebo rovno infarkt dostanem
Zhodnotil by som si, že takýmto spôsobom si z pokojného spánku uberať nebudem a zobudil by som sa. No problem.
a keby som nieco take videla tak ma jebne na mieste
Také veci by som nechcela zazit ani vo sne, nie to nazivo...
inac to je strašné
Skoda ze take nemam
a keby to vidím asi sa doserem od strachu a utekám kade ľahšie
a nie, nebolo to cool. bolo to freak.
no zážitok to musel byť riadny, ale neprajem si niečo také irl zažiť asi by som sa bála pri každej búrke po takom
co to bolo ?
aspon niekto mi rozumie
mozno len pocul