Jako keď som videla v novinách toto,skoro som umrela.Šak sa kuknite na toho malého,veď to je decko má len 13 rokov jak sa s ním mohla hentá vyspať???Uź len samotná skutočnosť,že spala s 13-ročným je dosť zarážajúca alee duplom keď maju spolu decko.Absolút
akOze chudak chlapec sam vyzera na decko.. wed este deckom je...ako moze mat uz sam vlastneho potomka.. je to zvratene..a j to dievcA BY uz malo mat rozum.. ale ja sa nestaram.. ja len riesim
a ten chalan nato ze vyzera na 7 musi byt tam dole asik dobre vyvinuty vobec si to nefim predstavit celee..waaa...a ece ako hovori ako sa bude o to male starat..do paze sak nevie sa postarat ece ani o seba a ne to ece o decko
@matuliq ako moze niekto takto "verejne poukazovat" na vec, ktora sa ho OSOBNE NETYKA.
ja jej neleziem do zahrady, ona nech sa nesere do mojej.
@angelangelika a ja chcem poukazat na to, ze nieje sprosta mladez, ale ty.
mas na svete 5-6 miliard ludi, ty sa dozvies prave o tomto a teraz je cela mladez sprosta?
relevantny vzorok? Jeden par z celeho sveta?
A teraz este raz zopakujem.
TO, ze to ma bulvar potrebu riesit, lebo na tom zarabaju, (teda zarabaju na tebe), neznamena, ze TY mas pravo na nich ukazovat prstom alebo odsudzovat, je to ICH problem a oni sa vyjadrili, ze sa o potomka zodpovedne postaraju, to ti musi stacit.
Si to iste ako tetky z trznice, klebety, klebety.
nesud
sam si to vybral jeho volba kazdy ma slobodnu volbu ....
ludia chu aby saim ludia vyspovedali ale potom sudia.....
nechaj ich tak ked su stastny ..... nech sa paci.......
@sculptus retardovane si tu dvihaju ega vsetci ci, co tu pridu a pritakavaju, ze ake je to strasne a nezodpovedne, lebo oni taki urcite niesu, pride mi to strasne pokrytecke a nechutne.
@mayo niekdo sa tu asi zle vyspal...nepoznas ma tak ma neposudzuj ze som sprosta...nepoukazovala som konkretne na ich pripad ale udala som ich ako priklad...myslela som ako vseobecne mladez..nie len ich dvoch...ale ako som uviedla,asi si vykrocil lavou nohou...
@Mayo z časti s tebou pravdaže súhlasím, ale vyjadriť svoj názor na nejakú bulvárnu tému je zlé, prípadne nejaké poburujúce? Ja sa nehádam, len... chcem počuť odpoveď od naozaj /nepreháňam/ svedomitého a staršieho človeka...
@Angeangelika mno... mládež, to je široká škála na diskusiu... o tom či je zlá alebo nie, ja si myslím že je v norme, občas pravdaže sú výkyvy... typu, tento prípad, alebo zoberme si nejakého prehnaného katolíka, ktorý okrem motlitieb nepozná nič iné.
Ja osobne hm... Je to naozaj diskutabilné. Pravdaže myslím si, že keď už chce niekto ten sex... tak nech zváži aj dôsledky, typu tehotenstvo, AIDS a iné choroby. Ak nemôže odolať svojim živočíšnym pudom ktoré sú niekedy previšujúce jeho mozgovú kapacitu... tak existuje aj ochrana, prípadne antikoncepcia, a mnoho iných vecí...
Neviem síce prečo sa do toho tí mladí tak hrnuli, ale je mu to popravde naozaj jedno. Možno budú šťastní spolu a možno nie, ale prajem im to... Nech to dieťatko má štastný život... aj keď určite bude okorenený nechutným bulvárom...
To chlapča je cute .... také zlatulinke... milučké očká... mno...
@angelangelika och, ver mi, ze ja som mal velmi krasny den
no vidim, ze sa tu nechapeme.
tak ti to vysvetlim zasa raz.
ty, ako clovek, si sa nenarodila dokonala, prechadzas vyvinom, ci uz telesnym alebo fyzickym.
potom vieme aj o cloveku, ze robi chyby, ci uz si to uvedomuje alebo nie.
ty si momentalne odsudila celu mladez(aj seba(serieme si do huby), aj mna) na zaklade
JEDNEHO JEDINEHO, (cislovkou: 1.), pripadu, ktory sa vyskytol v bulvari tento kalendarny rok.
Keby ta bulvar informoval denne o podobnych paroch, pochopim, ze prides a zatnes sekeru, ze je mladez skazena.
Ale, kedze sme si uz pripomenuli, ze ludia niesu dokonali, dokonca robia casto chyby, ba co viac este pripomeniem, ze ak je clovek este velmi mlady(13-15 rokov v tomto pripade) ma vacsiu tendenciu sa spravat nezodpovedne, kedze socialny system ich vedie k tomu, ze: "ved co, su to este len deti, mozu si dovolit hovadiny", musis predpokladat, ze proste stane sa.
No a stalo sa. Bulvar ta o tom informoval a ty si sa nechala zosrotovat, lebo je to "strasne", pricom vobec nieje.
Male deti mame radi, dieta je pozehnanim, ja ocenujem, ze sa k tomu stavaju zodpovedne, volila by si radsej potrat?
A nakoniec poukazem na tvoje NEROZVAZNE a HLUPE stanovisko.
Ja viem, ze moralizovat je v mode, citime sa dokonaly, vieme, ze my taku blbost nikdy nemozeme urobit.
No, to je zle, ublizuje to ludom a to je presne to co ty ako dokonale moralne vyspely clovek by si asi nepripustila, ze?
Skus sa na to pozriet aj z druhej strany, nez zacnes zasa pisat o niecom, co NIEJE TVOJA OSOBNA ZALEZITOST.
no.....a tak to vyzera ked ma dieta dieta
ale ona vyzera astrasne...to ho potrebovala klofnut ako naozaj "mladeho a sprosteho" na decko aby niekoho mala, tak! xD
a chlapec sa stal zneuzitym, lebo ani nevie naco to ma
a neviem si ich dvoch predstavit pri sexe
@deadfancy hovorí Ti niečo vnútorná krása? Asi nie však? Alebo si na to troli pozabudla?
Nechápem prečo zrazu si ich všetci chcete predstavovať pri sexe, bolo to, stalo sa, možno sa ešte stane... a? čo mi s tým spravíme... Skúste sa niekto vyspať s mladších chalanom o pár rokov... a dajte vedieť ostatným, toto mi pripadá zvrátené, nie to čo sa tým mladým stalo ale to že sa tu za chvíľu začneme dohadovať asi aké polohy skúšali... 69 to prosto istí...
@mayo uznavam,ze mas zcasti pravdu...potrat by som nevolila ale ked uz tak aspon prezervativy (v ich pripade) a nielen v ich...poukazujem na dnesnu mladez (aj na seba) ze su pohlteni dnesnym konzumnym svetom v ktorom sa vsetci ponahlaju nejako dopredu a nerozmyslaju nad nasledkami cinov,ktore vykonaju...nikdo nie je dokonaly to je jasne a chyby robi kazdy...avsak niektori maju aj rozum a dokazu ho aj pouzivat (co je uplne zvlastne ze??)...ked uz sa tak hrnuli do toho sexu (aj tak si myslim,ze 13 rocny chlapec nie je natolko skuseny a oboznameny s nasledkami nechraneneho sexu aby mohol rozmyslat nad antikoncepciou) mohlo aspon to dievca mysliet na kondomy...zamysli sa na chvilu ty,ci je schopne dieta sa starat o dieta...ci su dve deti schopne sa starat o dieta...nechcem povedat,ze to dieta im pokazi zivot pretoze mat deti je to najkrajsie co moze byt ale v rozumnom veku a aby mohli to dieta zabezpecit...chlapec este neskoncil zakladnu skolu,dievca mozno tiez nie kedze ma 15 rokov takze neviem posudit,ci je uz na strednej...kam to dotiahnu??mohli pekne vystudovat ale teraz maju doma dieta budu sa musiet o neho starat...hned po osemnastke budu musiet ist obaja rodicia zarabat...dievca bude na materskej (predpokladam) takze zatial moze na skolu zabudnut...jej rodicia budu mat co robit...
@angelangelika moc to prežívaš aj za nich, pravdaže už sa musia stavať trochu zodpovednejšie, ale myslíš si že sú na to samy???? čo tak ich rodičia, príbuzní, atď. Určite to majú premyslené, jediné o čo prídu bude asi mladosť a užívanie si ho.. AJ TO ČO LEN MOŽNO, a školu.. to na ňu môžu ísť spokojne.. a aj ju vyštudovať, určite existujú príspevky a bľa bľa bľa.. keď sa na to pozerám z tvojho uhla... vidím ich niekde v garzonke, chlapec má v ruke lopatu väčší než je on sám, a baba? Tá tam utiera drobcovi soplíky...
@mayo chapem o co ti ide.. ale vyzera to tak ako by ti vadilo, ze sa tvrdi ze terajsia mladez je skazena..
akurat ona naozaj je.. a nejde o tento jeden pripad.. staci sa pozriet na svet okolo seba kolko veci sa udeje a zbadas to i ty sam..
a to ze i ty si taky.. ano si.. a dokonca i ja a dalsi mnohi.. cest vynimkam.. neviem preco jej pises stale ze si serie do huby.. suhlasim sice i s tebou ale i ona @angelangelika pise pravdu
ad ti dvaja..
dieta im pomozu vychovavat rodicia.. nemyslim, ze by sa museli extra obracat.. ved to je tak ako by mali svoje vlastne.. a tiez decka mozu v poho studovat.. ved o to male sa postaraju stari rodicia..
otazka ochrany je myslim dost zbytocna.. tie deticky by nic take robit nemali, tak naco by sa im malo vraviet nieco o ochrane.. alebo to uz v skolke zacneme s tym?? a sexualna vychova..
ked , tak sa o tom mali rozpravat doma lebo kazdy sa vyvija inak.. a v roznom veku..
inu.. skoda reci.. nech sa robi cokolvek.. podobne "senzacie" tu budu stale..
@matuliq vsimol som si.. a mno.. verim, ze z toho dietata raz bude niekto vyznamny.. asopn ako clovek
@johnysheek ja som nikde potvrdil alebo poprel jej tvrdenie, ze spolocnost je skazena.
ja som jej len vysvetlil relevantnost jej "argumentov" a jej pokrytecke zabrdanie do osobnych veci inych ludi.
Nechcem odsudzovať, ale toto už nie je naozaj normálne. Chudák decko, tá jeho "matka" ho do drží ako... a trieska ho akokeby o bol koberec, z ktorého treba vyprášiť prach. Pomoc! Aspoň príručku ako držať dieťa a nezabiť mohla prečítať...
No tu je z toho riadne halo Kazdy den nove info v novinach... Dnes ze nejaki dalsi chalani tvrdia, ze oni su otcovia, a chcu si spravit test. Chalan a baba z toho isteho mesta, kam som chodila dva tyzdne do skoly... A keby nechceli publicitu, nemali by ju. Je mi zle z takychto ludi.
No comment to najprv ma zarazilo že on má 13 a decko že čo? a potom mi hneď v okamihu došlo jak k tomu museli dojsť,to je choré,tá baba vyzerá na 13 a ten chalan na 7 bo 8.To už čo nespravia niektorí ľudia ty koki.
mozno su normalni...su to este deti takze nemaju za seba zodpovednost ako dospeli...normalni nie su ich rodicia...hlavne preto ze dovolili tej babe aby sa jej decko narodilo...co je to za rodicov? je mi zle
chyba je IBA u rodicov...ti dvaja vlastne ani nevedia, co je mapa...a tvaria sa tak uzasne dospelo...rodicov by som poslal do vazenia bez milosti do konca zivota na tazke prace bez moznosti prepustenia skor...ako exemplarny priklad...lebo tym ze zanedbali vychovu, umoznili, aby tu bola generacia, co nic nevie...tolko (mozno taku istu chybu urobili uz aj ich rodicia)
@alpynus neuraz sa ty, ale mne pride trapne, ze zo mna robis velavazenu entitu.
A prepac, ze som si dovolil zastat si osobnu slobodu alebo vyjadrit svoj nazor.
No myslím, že napriek vecnému a prínosnému upozorneniu, že toto fórum sa len príliš zaoberá plkmi o ničom a nikam nespeje platí, že sa to dá povedať aj inak ako trojnásobným napísaním úslovia "serieš si do huby", to tiež nie je zrovna ideálna forma diskusie ...
@57 Odpíšem zajtra, ak nezabudnem a budem mať čas, ale asi zabudnem a nebudem mať čas, a komenty pohŕdavého typu písať ani nemusíš, viem si ich domyslieť : )
no radšej byt cely život panic ako mat v 13 sex s hentakou babou....strach a hroza....dokonca sa objavili dalši potencialny otcovia vo veku 14 a 16 rokov...a dalšia neuveritelna vec, počas tehotenstva spala s dalšimi 5 Zdroj novy čas takže to može byt blud .....jedno je ale iste.. slečna potrebuje odbornu pomoc psychologa....a ti chalani tiež ,ked s nou liezli do postele
Takže ja keby mám to dievča doma tak ja ju najskôr asi dobre prefackám ..preboha nemá rozum?!!!! Ale tak väčšina sú deti obraz rodičov nemôžme vedieť čo sú oni zač....možno ju mala maminka tiež v 15náste...a ten chalan no..chalan je chalan , chalani vždy menej rozmýšľali ( SORRY CHLAPCI ) chalana riadilo len to dole , divča malo byť to ktoré rozmýšĽa troška viac...predsa je aj staršia...ale niuč z toho ich neospravedlňuje...bude to utrpenie...
@mazo ty si extrem sam o sebe...tak tu nepoucuj inych ludi maju pravo robyt chyby tak ako ty..takze nezabudeaj ze ani ty niesi dokonaly...
snazis sa ich na to upozornit?tak potom nepis tak dehonestujuco na niekoho osobu ktoru nepoznas...to sveci o koho inteligencii???hmmm???ale dobre..kazdy robi chyby...
booseee ja jak som videla jak si ho dala sadnut a trepala ho po chrbte.. je normaaalna?? sak to decko pri nej źomrie a jak toto babo chytala vobec nebere ohlad na jeho hlavicku .. sak to je novorodenec .. a jeho dava sadnut?? booosseeee
a uplne najlepsie na tom je ze on vyzera tak na 6 to ja ked sa na neho pozriem si ho fakt neviem predstavit v tej situacii akoze ma s niekym sex...ved to ide uplne proti moznostiam mojej fantazie, no nechutne blee
uplne choré a to decko ty kono ked to decko bude mat 5 on bude mat len 18 akú výchovu bude to decko mat ??? preboha a este nieco ten chalan nemoze mat 13 ved tá reportérka sa ho pýtala "What did you do financially?" alebo tak nejako neje dobrá kvalita zvuku a on na to že "what is financially?" uplná pičovina
je to uplne chore !! ..hruuuza-des!! ... a nekomentujem to ako to chuda-dieta drzi a "trieska" po nom... aj tak skonci v deckom domove....a dufam ze tí dvaja mladí na psychiatrii!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
vypni bulvar a ries si len seba.
zevraj nie je iste, ci je to dieta jeho..
spavala aj s inymi, ona sama zevraj nevie
do faku z detmi.
a co sa tyka tohto, absolutne nechapem ako sa im to mohlo podarit..
@mayo do nikoho sa neserem len chcem poukázať aká je tá dnešná mládež sprostá...
s tym ako vyzera na viac nema
ja jej neleziem do zahrady, ona nech sa nesere do mojej.
@angelangelika a ja chcem poukazat na to, ze nieje sprosta mladez, ale ty.
mas na svete 5-6 miliard ludi, ty sa dozvies prave o tomto a teraz je cela mladez sprosta?
relevantny vzorok? Jeden par z celeho sveta?
A teraz este raz zopakujem.
TO, ze to ma bulvar potrebu riesit, lebo na tom zarabaju, (teda zarabaju na tebe), neznamena, ze TY mas pravo na nich ukazovat prstom alebo odsudzovat, je to ICH problem a oni sa vyjadrili, ze sa o potomka zodpovedne postaraju, to ti musi stacit.
Si to iste ako tetky z trznice, klebety, klebety.
sam si to vybral jeho volba kazdy ma slobodnu volbu ....
ludia chu aby saim ludia vyspovedali ale potom sudia.....
nechaj ich tak ked su stastny ..... nech sa paci.......
@Angeangelika mno... mládež, to je široká škála na diskusiu... o tom či je zlá alebo nie, ja si myslím že je v norme, občas pravdaže sú výkyvy... typu, tento prípad, alebo zoberme si nejakého prehnaného katolíka, ktorý okrem motlitieb nepozná nič iné.
Ja osobne hm... Je to naozaj diskutabilné. Pravdaže myslím si, že keď už chce niekto ten sex... tak nech zváži aj dôsledky, typu tehotenstvo, AIDS a iné choroby. Ak nemôže odolať svojim živočíšnym pudom ktoré sú niekedy previšujúce jeho mozgovú kapacitu... tak existuje aj ochrana, prípadne antikoncepcia, a mnoho iných vecí...
Neviem síce prečo sa do toho tí mladí tak hrnuli, ale je mu to popravde naozaj jedno. Možno budú šťastní spolu a možno nie, ale prajem im to... Nech to dieťatko má štastný život... aj keď určite bude okorenený nechutným bulvárom...
To chlapča je cute .... také zlatulinke... milučké očká... mno...
Takže to by mohlo byť viac menej odomňa všetko...
A ďalej... čo by som asi dodala? Netuším
no vidim, ze sa tu nechapeme.
tak ti to vysvetlim zasa raz.
ty, ako clovek, si sa nenarodila dokonala, prechadzas vyvinom, ci uz telesnym alebo fyzickym.
potom vieme aj o cloveku, ze robi chyby, ci uz si to uvedomuje alebo nie.
ty si momentalne odsudila celu mladez(aj seba(serieme si do huby), aj mna) na zaklade
JEDNEHO JEDINEHO, (cislovkou: 1.), pripadu, ktory sa vyskytol v bulvari tento kalendarny rok.
Keby ta bulvar informoval denne o podobnych paroch, pochopim, ze prides a zatnes sekeru, ze je mladez skazena.
Ale, kedze sme si uz pripomenuli, ze ludia niesu dokonali, dokonca robia casto chyby, ba co viac este pripomeniem, ze ak je clovek este velmi mlady(13-15 rokov v tomto pripade) ma vacsiu tendenciu sa spravat nezodpovedne, kedze socialny system ich vedie k tomu, ze: "ved co, su to este len deti, mozu si dovolit hovadiny", musis predpokladat, ze proste stane sa.
No a stalo sa. Bulvar ta o tom informoval a ty si sa nechala zosrotovat, lebo je to "strasne", pricom vobec nieje.
Male deti mame radi, dieta je pozehnanim, ja ocenujem, ze sa k tomu stavaju zodpovedne, volila by si radsej potrat?
A nakoniec poukazem na tvoje NEROZVAZNE a HLUPE stanovisko.
Ja viem, ze moralizovat je v mode, citime sa dokonaly, vieme, ze my taku blbost nikdy nemozeme urobit.
No, to je zle, ublizuje to ludom a to je presne to co ty ako dokonale moralne vyspely clovek by si asi nepripustila, ze?
Skus sa na to pozriet aj z druhej strany, nez zacnes zasa pisat o niecom, co NIEJE TVOJA OSOBNA ZALEZITOST.
Dakujem
ale ona vyzera astrasne...to ho potrebovala klofnut ako naozaj "mladeho a sprosteho" na decko aby niekoho mala, tak! xD
a chlapec sa stal zneuzitym, lebo ani nevie naco to ma
a neviem si ich dvoch predstavit pri sexe
Nechápem prečo zrazu si ich všetci chcete predstavovať pri sexe, bolo to, stalo sa, možno sa ešte stane... a? čo mi s tým spravíme... Skúste sa niekto vyspať s mladších chalanom o pár rokov... a dajte vedieť ostatným, toto mi pripadá zvrátené, nie to čo sa tým mladým stalo ale to že sa tu za chvíľu začneme dohadovať asi aké polohy skúšali... 69 to prosto istí...
ach,
1) seres si do huby, najma kecami o konzumnej spolocnosti
2) a ich chyba urcite nevyjde nazmar, to dieta naucia rozvaznosti
mohli aj teba.
akurat ona naozaj je.. a nejde o tento jeden pripad.. staci sa pozriet na svet okolo seba kolko veci sa udeje a zbadas to i ty sam..
a to ze i ty si taky.. ano si.. a dokonca i ja a dalsi mnohi.. cest vynimkam.. neviem preco jej pises stale ze si serie do huby.. suhlasim sice i s tebou ale i ona @angelangelika pise pravdu
ad ti dvaja..
dieta im pomozu vychovavat rodicia.. nemyslim, ze by sa museli extra obracat.. ved to je tak ako by mali svoje vlastne.. a tiez decka mozu v poho studovat.. ved o to male sa postaraju stari rodicia..
otazka ochrany je myslim dost zbytocna.. tie deticky by nic take robit nemali, tak naco by sa im malo vraviet nieco o ochrane.. alebo to uz v skolke zacneme s tym?? a sexualna vychova..
ked , tak sa o tom mali rozpravat doma lebo kazdy sa vyvija inak.. a v roznom veku..
inu.. skoda reci.. nech sa robi cokolvek.. podobne "senzacie" tu budu stale..
@matuliq vsimol som si.. a mno.. verim, ze z toho dietata raz bude niekto vyznamny.. asopn ako clovek
ja som jej len vysvetlil relevantnost jej "argumentov" a jej pokrytecke zabrdanie do osobnych veci inych ludi.
a serie si do huby.
odsudzuje to co sama robi.
Neuraz sa, ale celá Tvoja veľavážená entita mi príde na smiech.
Ale myslím si, že už onedlho sa uvidíš v zrkadle : )
mayo: pokrytecke je aj poucovat druhych o tom, ze su pokrytecki
It happened. So what?
chyba je IBA u rodicov...ti dvaja vlastne ani nevedia, co je mapa...a tvaria sa tak uzasne dospelo...rodicov by som poslal do vazenia bez milosti do konca zivota na tazke prace bez moznosti prepustenia skor...ako exemplarny priklad...lebo tym ze zanedbali vychovu, umoznili, aby tu bola generacia, co nic nevie...tolko (mozno taku istu chybu urobili uz aj ich rodicia)
naco sudit deti, ked ich k tomu nemal kto viest?
A prepac, ze som si dovolil zastat si osobnu slobodu alebo vyjadrit svoj nazor.
Budem sa krotit.
Ja som sa neurazil a ani z Teba nerobím veľaváženú entitu, na to si postačíš aj sám predsa, nie? : )
No myslím, že napriek vecnému a prínosnému upozorneniu, že toto fórum sa len príliš zaoberá plkmi o ničom a nikam nespeje platí, že sa to dá povedať aj inak ako trojnásobným napísaním úslovia "serieš si do huby", to tiež nie je zrovna ideálna forma diskusie ...
Co je lepsie, mat sex a dieta v 13 alebo byt cely zivot panic/panna?
Lucie spieva, Sex je nas. Myslim, ze sex je nas
snazis sa ich na to upozornit?tak potom nepis tak dehonestujuco na niekoho osobu ktoru nepoznas...to sveci o koho inteligencii???hmmm???ale dobre..kazdy robi chyby...
ospravedlujem sa.