no tak asi ano, bude sa viac pozerat mozno po autach, hodne zalezi na jej psychike a do akej miery to je. Tak ale urcite bdue mat blizko k autam a takym strojom. Ale nemusi
Ja som sa hrala s autickami a nie s babikami ked som bola mala A straaasne som chcela byt chlapec, ale teraz ma to uz rozhodne preslo A nemam ani pocit, ze by ma to nejako ovplyvnilo
Ja osobne som tak bola odchovana. Mam starsieho brata takze tak. A s babika som sa aj chcela hrat ale som sa hanbila Do nejakych 11 rokov som hravala s bratom a jeho kamosom na dvore futbal.
A nemyslim, ze ma to nejak poznacilo.
neviem a pochybujem aj o tom... matéria nie je až do takej mieri podstatná vo výchove detí... skôr by som povedala, že deti poznačí, ak im chýba jeden z rodičov vo výchove...
podla mna iba vtedy, ak by matka v rodine nebola a dievca by za mlada anmalo pristup k ziadnej inej osobe rovnakeho pohlavia..vtedy by to dopadlo tragicky.....ale ak v rodine je spolu aj matka, tak tipujem ze ta jej da ...no by mala dat spoznat jej pravu identitu...co je,..ze je zena....
..mozno trochu to poznaci v tom ze sa zmensi tuzba po materstve..ale to ani nwm ci som mal spominat, alebo je to dost idvazne tvrdenie
@peterkoo asopn netrep bo ti naklepem ked pridem domov a pojdem ta kuknut
a myslim si ze ju to trosku poznaci..ale urcite to nie je jasne zle ci dobre..
skor zalezi i na inych okolnostiach a tak.. no urcite asi nebude potom typicka "barbie-na"
s babikami som sa nikdy nehrala, a auticok mame plne skatule ale nejako ma to nepoznacilo tym smerom ze by som sa extremne zaujimala o auta, skorej tym sposobom ze chalani ma beru vzdy ako kamosku a nic ine, som pre nich skorej ako ich kamos ako dievca, takze tak , ale neviem ci je to len tou vychovou, ide aj o to ze ja som divna
ja som vyrastala s chalanmi a mala som len jednu kamosku inak sami chalani a ak ma to poznacilo tak iba tym ze si lepsie rozumiem s chalanmi a baby mi casto lezu na nervy mam rada futbal auta a nezlaknem sa kladiva ani nicoho podobneho
@16 inak ked sme pritom od mala na vsetkych fotkach a vsade sa nachadzam medzi babami a asi to mame v rodine bo maminazas cele detstvo a tak prezila zvacsa s chalanmi
teda ja si myslim ze ono to zle nemusi byt.. ba naopak aspon skor poznas aky su ti druhi.. aki su chalani/baby a pomoze to i v dalsom zivote
Nemá to žiadny vplyv.Minule som o tom čítal v nejakom ženskom časopise To len naša konzervatívna spoločnosť tak vymyslela chlapci autíčka a dievčatá bábiky.Šak nech sa každý hrá s čím chce nie?
Tak ja newem....ja som sa od narodenia bavila len s chalamni, a teraz sa v skole bijem, hram futbal, pocuvam metal.....a este hram na PC prestrelky.....ale som normalna.....myslim....
tak dobre....uprimne sa musim priznat ze ked ma zbadala spoluziacka ako si citam caspois o autach a rozijmam sa nad tym ze jeden chevrolet v perfektnej vybave da z nuly na stovku za 6,5 sekundy tak mi povedala ze som divna a zacala debatu o nejakom novom krasavcovi (hercovi) ktoreho ja vobec nepoznam..
ja si myslím, že nie vyrastala som tak a neviem ani akej značky je naše auto. A môj syn vyrastá s babami, má 2 roky - lakuje si nechty a maľuje sa ale keď príde tato musia utekať do auta. Verím, že bude normálny.
Ja som mala skoro samé autíčka, kocky, lego a takéto blbosti. Najobľúbenejšia moja hračka bola Merkur ked som bola už trochu väčšia som stavala všetko možné. Panenky ma moc nezaujímali a myslím si, že ma to moc nepoznačilo možno len v tom, že mám strašne rada autá
mna tak odchovali xD a neviem ci to ma neaky vplyv xP podla mna je najlepsie nerobi taketo rozdiely vo vychove... ako ze chalani auticka baby barbiny... najlepsie je nechat v tomto dietatu vlastny priestor x) nex si vyberie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A nemyslim, ze ma to nejak poznacilo.
..mozno trochu to poznaci v tom ze sa zmensi tuzba po materstve..ale to ani nwm ci som mal spominat, alebo je to dost idvazne tvrdenie
a myslim si ze ju to trosku poznaci..ale urcite to nie je jasne zle ci dobre..
skor zalezi i na inych okolnostiach a tak.. no urcite asi nebude potom typicka "barbie-na"
teda ja si myslim ze ono to zle nemusi byt.. ba naopak aspon skor poznas aky su ti druhi.. aki su chalani/baby a pomoze to i v dalsom zivote