mne moji rodičia nechodia, mama má vyslovene zákaz odo mňa, ale ak sa jedná o problémového žiaka, tak triedny učiteľ by sa mal kontaktovať s rodičmi, aj keď určite nie na rodičku, ale vo dvojici - ostatných rodičov do toho zvyčajne nič nie je
@darkestangel zákaz?? a ja tam mamu furt dokopem, potom mi aj tak vždy nadáva, že sa nič nedozvedela… ale považujem to za povinnosť rodiča, veď, preboha, som ich decko -.-
@drazoal keby si mal nezodpovednú mamu ako ja, ktorej účasť na rodičku veci iba skomplikuje (postráca papiere, čo jdj tam pani ućiteľka dá a ty si je musíš vybavovať nanovo), aj ty by si jej to zakázal
@narazuvzdornaa sak nie, len ziak bol vypicovany, ze preco rodic neprisiel a prednaska okolo toho,...ale aj tak si myslim, ze ked je to nepovinne, tak sa nema riesit takto
Ja som vždy chcela, aby jeden z mojich rodičov tam vždy šiel, lebo som bola zvedavá čo sa tam bude hovoriť a tak. A potom som to doma do detailov vyzisťovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
skurveny komunistický návyk...
mne moji rodičia nechodia, mama má vyslovene zákaz odo mňa, ale ak sa jedná o problémového žiaka, tak triedny učiteľ by sa mal kontaktovať s rodičmi, aj keď určite nie na rodičku, ale vo dvojici - ostatných rodičov do toho zvyčajne nič nie je