Výraz ktorými označujeme (ja a moji kamoši) sú: cigáni, degeši,rómovia, čierne ksichty,mongoli, chodiaci smrad a tak.. á nie som rasista..lebo oni NIE SÚ rasa sú to opice česť výnimkám..lebo sú aj takí "iní" rómovia
zaujímalo by ma, či by sa niektorí ľudia aj sami tak oslovovali keby sa narodili ako Rómovia/Cigáni....myslím oslovenia ako chodiaci smrad,odpad spoločnosti a podobne
Tak to by sa potom mohli narodiť ako červíky,to je horšie,nie? A k veci,zato že "možno majú hinduisti pravdu", tak sa k nim ku všetkým budeme správať ako k odpadu, hej? Dosť divný názor
Niektore komenty tu, vlastne 90% , podobne @4 ... prijebanosť sama, nestiham sa čudovať že ľudia takej urovne zvladaju registraciu na nejakom fore a že sú ešte svojprávny.
U nas sa im vzdy hovorilo cigani. Ale inak je to naozaj jedno. Ved kazdy uz rozumie obidvom pomenovaniam. A mozes ich volat hoc aj oskvarky, aj to si kazdy domysli
@sexywoman sú to špiny, ktoré už dávno mali byť potlačované a nie tu si otvárať ústa na bielych, že my sme rasisti a že ich diskriminujeme :/ určite... to oni diskriminujú nás, za to, že oni dostanú zadarmo domy a nwm, čo? Nie je to rasa( pretože sú belosi, černosi a mongoloidná rasa.) Oni sú menšina, ktorá sa rozmnožuje rýchlosťou svetla :/ A NIE JE TO RASA, takže žiadne rasistické názory sa tu nevedúúúúú
@waagbistritz69 táto anketa už od samotného začiatku podnecuje nenávisť a urážky na adresu etnika... zdá sa mi len, že je to zbytočné a kontraproduktívne. a dementné.
Ja nie som rasista. A viem, že aj medzi rómami/cigánmi sa nájdu šikovní, zruční a inteligentní.
Lenže bohužiaľ, väčšina je problematická, nevychovaná, lenivá...a ďalej ani nemusím menovať. Bohužiaľ, preto väčšinou každý, kto hovorí o cigánoch/rómoch myslí tých horších. Lebo tých lepších je málo.
Poznám zopár aj tých pracovitých - voči tým nič nemám. A voči tým druhým...nehovorím, že "do plynu s nimi", ale nemali by sa im robiť také ústupky, aké sa robia. Veď na SK nie je rasizmus voči "tmavým", ale voči bielym...
A tam nejde iba o rómov/cigánov. Nemám rada ani belochov/číňanov/černochov/whoever, ktorí sú hluční/problematickí/robia druhým zle/vraždia/kradnú atď...
A na ktorých musíme my robiť (napr. aj politická čvarga...)
A oni nemusia ani prstom pohnúť, a ešte im aj byty postavia okrem toho, že dostávajú prachy už len za to, že dajú decká do školy. Komu z bielych za to platia? Komu z nás dajú byty?
Biely nemá odpracované dva roky po škole=keď je bez roboty, nemá nárok na podporu.
mám rovnaký názor ako @4 a kedže nie sú rasa tak tiež nemôžem byť rasista ale pre mňa za mňa možno aj som to je fuk uplne, proste ked sa správajú tak bieli tak nič proti, ale ked sú taký jak z luníku 9 tak sorry obhajovať ich nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
inak nemám problém ani s jedným označením
Takže možno si za to môžu sami...
ono je jedna vec nemať rád ľudí ktorí robia bordel (aj ked je to znacna cast etnickej skupiny) a druha, urážať ich a totálne generalizovat
Ale vsak oni aj tak maju zlé umysly..
Niektore komenty tu, vlastne 90% , podobne @4 ... prijebanosť sama, nestiham sa čudovať že ľudia takej urovne zvladaju registraciu na nejakom fore a že sú ešte svojprávny.
Podľa mňa je to škoda plynu...Existujú aj iné ( lacnejšie ) metódy...
Lenže bohužiaľ, väčšina je problematická, nevychovaná, lenivá...a ďalej ani nemusím menovať. Bohužiaľ, preto väčšinou každý, kto hovorí o cigánoch/rómoch myslí tých horších. Lebo tých lepších je málo.
Poznám zopár aj tých pracovitých - voči tým nič nemám. A voči tým druhým...nehovorím, že "do plynu s nimi", ale nemali by sa im robiť také ústupky, aké sa robia. Veď na SK nie je rasizmus voči "tmavým", ale voči bielym...
A tam nejde iba o rómov/cigánov. Nemám rada ani belochov/číňanov/černochov/whoever, ktorí sú hluční/problematickí/robia druhým zle/vraždia/kradnú atď...
A na ktorých musíme my robiť (napr. aj politická čvarga...)
A oni nemusia ani prstom pohnúť, a ešte im aj byty postavia okrem toho, že dostávajú prachy už len za to, že dajú decká do školy. Komu z bielych za to platia? Komu z nás dajú byty?
Biely nemá odpracované dva roky po škole=keď je bez roboty, nemá nárok na podporu.
nemecky-zigeuner
francuzsky-gitan