ale inak, ak by bolo rozhodnúť, či je mi sympatickejšia verzia jedinca v zacopovateľnej alebo nezacopovateľnej verzií (za predpokladu, že tá zacopovateľná nepozastáva z troch chemlónových vlasov za účelom zamaskovania vznikajúcej plešiny), tak je odpoveď jednej z najväčších vlasofilek na Birdzi jasná
@mielikki co znamena sympatiscki jedinec..viem ze kazdy sme iny,ale mas nejaky vyhradeny vyzor ktory ti je na chalanoch simpaticky?? urcite ano..aky je ten tvoj?? napriklad ako chalani su podla teba sexi aj hnedovlasi aj blondavi ale predsa len ta to viac pritahuje hnedovlase?? ja napriklad by som nezakopol o blondiku typu saty velkost XXL a hop hip..ale ked vidim nejaku metal-ghotic cierne,cervene vlasy a nejaky odtien na ociach tak som bez seba... aky je ten tvoj??
Jasné, veľmi A najviac toho môjho Ale všeobecne sa mi už dlhší čas (tak na striedačku sa dá povedať, že niekoľko rokov) páčia viac dlhovlasí, než krátkovlasí chalani, ono to má čosi do seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
ale inak, ak by bolo rozhodnúť, či je mi sympatickejšia verzia jedinca v zacopovateľnej alebo nezacopovateľnej verzií (za predpokladu, že tá zacopovateľná nepozastáva z troch chemlónových vlasov za účelom zamaskovania vznikajúcej plešiny), tak je odpoveď jednej z najväčších vlasofilek na Birdzi jasná
(a prosím ťa, nepíš "ghotic", z takéhoto pravopisu mi vstávajú vlasy dupkom)
a niekedy sa mi pacia aj este dlhsie vlasy..ale vacsinou take ako baba nie
a tomuto napriklad toto
Neriesim chalanov vobec
ÚPLNE NAJVIAAAAC!!!
Hej, občas sa zídu aj modré oči, či čo to máš pod fotkami
vlasacov som nikdy nemal rad, lebo vacsinou to suvisi so stylom, potom pocuvate casto take vygumavane reci.
...lebo si ich v buse mýlim zo zadu s peknými babami! Inak mi nevadia.