ako myslíš súdiť? ak si to myslela tak, že si ľudí dokážem zatriediť do kategórií podľa oblečenia, tak asi áno...lebo ináč sa bude obliekať športovec a ináč klavirista..
ale ak si to myslela, tak, že niekoho odsúdim podľa toho, ako vyzerá, tak to rozhodne NIE, lebo som sa poučila, že aj pod drsňáckou maskou sa môže skrývať úplne nevinné žieňa (áno, tak som spoznala svoju dobru kamošku Lucku.. )
podľa mňa mnoho ľudí si spraví taký rýchly dojem keď niekoho zbadá napr. 1x, no keď sa začne s osobou na pohľad možno nesympatickou môže po čase zmeniť názor a zistiť, že tá osoba je v pohode, ale to platí aj opačne samozrejme
zaleží od toho, kto ako sa stará o svoj vzhľad, keď niekoho stretnem s tým, že 14 dni vkuse nosí to isté na sebe, má mastné vlasy, žlté zuby, tak mi je jasné, že sa o seba nestará a nemá ani správne hygienické návyky... ak niekto má napr. veľký nos, za čo vlastne nemôže, ale je vidno, že sa o seba stará, tak toho nesúdim
to sa týka ľudí s ktorými mám byť len v kontakte, či už v práci, alebo známy... pri partnerovi sa dívam aj na vzhľad, vo vzťahu musí byť príťažlivosť, nemôžem sa nútiť k nežnostiam k niekomu len preto, že je ku mne milý a vôbec ale vôbec ma nepriťahuje... možno si poviete, že som egoista, ale je to tak
@5 má pravdu síce nie každý si to prizná ale ludia to robia už podvedome...proste vidia čo má oblečené a už si robia nanho názor...darmo hovoríte že nie...
každý človek súdi ... všetci ľudia súdia iných ľudí ... neviem ... vzhľad nie je všetko ... a zas prečo by som nemohla mať nie práve modelov medzi kamarátmi,keď sú takí akí sú a mám ich rada ... v tom prípade mám výzor viete kde a zas keď niekto vyzerá ako debil aj je debil ... tých nemusím ... čiže nie výzor ... ale povaha,charakter,správanie ...
nie, to je hnusne súdit niekoho podla toho ako vyzerá .. navyše môže sa ľahko stat že človek ktorý bol pekný zrazu príde o krásu...ja by som nedokázala niekomu povedať že vyzerá zle hlavne keď sa tak narodil..ale su take svine samozrejme to sa netýka oblečenia zato si už naozaj môze každý sám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale ak si to myslela, tak, že niekoho odsúdim podľa toho, ako vyzerá, tak to rozhodne NIE, lebo som sa poučila, že aj pod drsňáckou maskou sa môže skrývať úplne nevinné žieňa (áno, tak som spoznala svoju dobru kamošku Lucku.. )
to sa týka ľudí s ktorými mám byť len v kontakte, či už v práci, alebo známy... pri partnerovi sa dívam aj na vzhľad, vo vzťahu musí byť príťažlivosť, nemôžem sa nútiť k nežnostiam k niekomu len preto, že je ku mne milý a vôbec ale vôbec ma nepriťahuje... možno si poviete, že som egoista, ale je to tak
ale co z toho ked sa ti niekto zapaci ked staci ze otvori usta a je po prvom dojme
v iných prípadoch nesúdim