ako to mám vedieť? vesmír som celý neprecestoval takže sa môžem len domnievať rovnako ako on, čo má nulovú relevanciu a ludská hlúposť je blbá a dokáže nasrať, ale na to nepotrebujem byť fyzik, aby som to mohol povedať alebo potvrdiť
vyroky obecne nemam rad maju vacsinou formu pseudointelektualneho vtipu. ale o einsteinovy si osobne myslim ze jeho doslova popularita je sposobena skor vyplazovanim jazyka (mam ho aj na peracniku) a hovorenim vyrokov nez svojou zasluhou na fyzike.
to je jediná fotka, ako vyplazuje jazyk. považoval novinárov a obzvlášť fotografov za otravných, v istom momente až natoľko, že ich takto vytrololo
každopádne však podľa mojich prameňov bol roztržitý etc. avšak v tej dobe sa vyplazený jazyk sotva považoval za prejav nejakej hravosti. či? ...
jednoduchý a pekný spôsob, ako povedať "strčte sa niekam".
čo sa týka jeho vedeckej práce, je veľmi záslužná a to, ako je v ľudskom povedomí, je oprávnené. len sa trochu pričasto zabúda na ostatné "mozgy" dvadsiateho storočia...
čo sa týka citátov, neraz mám dojem, že ide o podvrh, o nesprávne prisúdený výrok. čiže takto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Vzdy ked niekto napise nejaky podobny vyrok tak sa zleti krdel pritakavacov.
Tvoj prispevok nedava zmysel. Skus ho napisat este raz tak aby z neho bolo poznat o com hovoris. (co sa ma netyka?)
Kde som o kom povedal, ze je hlupy?
Prave naopak - tvrdil som, ze je mi proti srsti ako je v oblube na Birdze vypisovat, ze vsetci naokolo su hlupaci len ja som lietadlo.
Ked sa v tom niekto spoznal, tak nech hlada problem v sebe, nie vo mne.
@zamidari
to je jediná fotka, ako vyplazuje jazyk. považoval novinárov a obzvlášť fotografov za otravných, v istom momente až natoľko, že ich takto vytrololo
každopádne však podľa mojich prameňov bol roztržitý etc. avšak v tej dobe sa vyplazený jazyk sotva považoval za prejav nejakej hravosti. či? ...
jednoduchý a pekný spôsob, ako povedať "strčte sa niekam".
čo sa týka jeho vedeckej práce, je veľmi záslužná a to, ako je v ľudskom povedomí, je oprávnené. len sa trochu pričasto zabúda na ostatné "mozgy" dvadsiateho storočia...
čo sa týka citátov, neraz mám dojem, že ide o podvrh, o nesprávne prisúdený výrok. čiže takto.
milí lokálpatrioti! nebuďte lokálpatrioti;
svet je pestrý.